Η πίτσα από tortilla είναι το υγιεινό σνακ που έψαχνες για τα movie nights

Η viral πίτσα του TikTok που αξίζει να δοκιμάσεις.

Δεν υπάρχει καλύτερο από το να επιστρέφεις κουρασμένη στο σπίτι και να «λιώνεις» στον καναπέ βλέποντας την αγαπημένη σου σειρά.

To σωστό και απολαυστικό binge watching προϋποθέτει ένα λαχταριστό σνακ, που θα σε χορτάσει και θα απογειώσει τον ουρανίσκο σου. Τι θα έλεγες για μια απολαυστική, υγιεινή πίτσα που μπορείς να φτιάξεις με υλικά που ήδη έχεις στην κουζίνα σου; H απάντηση είναι ξεκάθαρα «ναι»!

Το τελευταίο διάστημα μια πολύ εύκολη και οικονομική συνταγή κάνει θραύση σε Instagram και TikTok, η οποία μας δείχνει πώς να φτιάξουμε πίτσα χρησιμοποιώντας αραβικές πίτες (tortilla). Ναι, καλά διάβασες.

Ουσιαστικά αντί για ζύμη χρησιμοποιείς αραβικές πίτες και προσθέτεις εκεί την σάλτσα. Στη συνέχεια ρίχνεις όλα τα υλικά της αρεσκείας σου (τυρί, γαλοπούλα, μανιτάρια, πιπεριές, καλαμπόκι κ.ά.) και ψήνεις για λίγα λεπτά στον φούρνο ή στο air fryer. Τόσο απλά! Δοκίμασέ την asap και thank us later!

https://www.instagram.com/p/B0ixzAjFGAd/

Tortilla pizza: Η απόλυτη συνταγή για την πιο εύκολη σπιτική πίτσα

Υλικά: 4 αραβικές πίτες της επιλογής σου
250 γρ. τυρί τριμμένο
1 ντομάτα κομμένη σε φέτες
8-10 φέτες ζαμπόν ή γαλοπούλα
1 πιπεριά πράσινη, κομμένη
λίγο bacon
ελαιόλαδο για το ταψί

Για την σάλτσα:2 φλιτζάνια συμπυκνωμένη σάλτσα ντομάτας
1 κ.σ. ζάχαρη
1 κ. τσαγ. αλάτι
1 κ.σ. ρίγανη
2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. κέτσαπ

Εκτέλεση: Λάδωσε ελαφρά ένα ταψί και τοποθέτησε την τορτίγια. Ρίξε το τριμμένο τυρί και στην συνέχεια τοποθέτησε μία δεύτερη τορτίγια από πάνω της για να δημιουργήσεις τη βάση.

Σε ένα μπολ, ανακάτεψε τα υλικά της σάλτσας και άπλωσέ την επάνω στην τορτίγια. Πρόσθεσε τα υπόλοιπα υλικά. Ψήσε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 15-20 λεπτά και απόλαυσε!

Στο παρακάτω βίντεο θα δεις τη διαδικασία βήμα-βήμα για να σου λυθεί κάθε απορία. Μη διστάσεις να πειραματιστείς, προσθέτοντας τα αγαπημένα σου υλικά.

Πηγή κεντρικής: pexels.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved