Η άγνωστη δυνατότητα του Instagram θέλει να σε κάνει να αγαπήσεις τον εαυτό σου

Η δημοφιλής πλατφόρμα ανακοίνωσε ότι μπορείς πλέον να αποκρύψεις τις διαφημίσεις απώλειας βάρους από τη ροή σου.

Τα τελευταία χρόνια το Instagram έχει εισβάλλει στις ζωές μας και αποτελεί μια από τις εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση. Η δημοφιλής πλατφόρμα έχει δεχτεί έντονη κριτική για τα αρνητικά πρότυπα και τις διαφημίσεις απώλειας βάρους που συχνά προωθεί.

Αρκετοί είναι επίσης οι celebrities-influencers που θεωρούνται «κακό παράδειγμα» προς μίμηση για την νεολαία λόγω διατροφικών διαταραχών που αντιμετωπίζουν. Τα καλά νέα είναι πως κυκλοφόρησε ένα νέο εργαλείο που σου δίνει τη δυνατότητα να απαλλαγείς εντελώς από τις διαφημίσεις απώλειας βάρους και να μη τις δεις ξανά στο Instagram feed σου.

Κακά τα ψέματα, πολλά είναι τα κορίτσια που αντλούν έμπνευση από influencers για θέματα μόδας, ομορφιάς και σωματικού βάρους. Οφείλεις να θυμάσαι πως καθεμία από εμάς είναι διαφορετική (και μοναδικά όμορφη!) οπότε σταμάτα να συγκρίνεις τον εαυτό σου με άτομα που έχουν διαφορετική ηλικία, ύψος και ανάγκες από εσένα.

Το #GridChallege κάνει χαμό στο TikTok και θα σε εμπνεύσει να φτιάξεις το πιο όμορφο κολάζ

Πώς θα κρύψεις τις διαφημίσεις απώλειας βάρους από το προφίλ σου στο Instagram

Κάνε κλικ στο "διαφήμιση"
Κάνε κλικ στα «θέματα διαφημίσεων»
Κάνε κλικ στο «έλεγχος σωματικού βάρους»
Κάνε κλικ στην επιλογή "Δείτε λιγότερα".
Έτοιμη! Οι διαφημίσεις στη ροή σου θα πρέπει τώρα να είναι προσαρμοσμένες και δεν θα βλέπεις διαφημίσεις που προωθούν τσάι αποτοξίνωσης, ροφήματα απώλειας βάρους, δίαιτες κ.ο.κ.

Σύμφωνα με το Κέντρο βοήθειας του Instagram, αν επιλέξεις να βλέπεις λιγότερο ένα θέμα διαφήμισης, δεν θα λάβεις τόσες πολλές διαφημίσεις για αυτό το θέμα . Είναι πιθανό ωστόσο να εξακολουθείς να βλέπεις ορισμένες διαφημίσεις που σχετίζονται με αυτά τα θέματα, ακόμα κι αν επέλεξες να δείς λιγότερες από αυτές.

Πηγή κεντρικής: pexels.com



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι σημαίνει το «POV» που εμφανίζεται συνέχεια στο for you σου στο TikTok

Η Sydney Sweeney «ορκίζεται» ότι αυτές οι συνήθειες θα σου αλλάξουν τη ζωή μια για πάντα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved