Τι σημαίνει το «POV» που εμφανίζεται συνέχεια στο for you σου στο TikTok

Αν είσαι νέος χρήστης στην εφαρμογή του TikTok, ώρα να μάθεις τι σημαίνει το «POV»!







POV: Είσαι στο TikTok και βλέπεις για ακόμη μια φορά τη λέξη «POV» στο for you σου! Στο TikTok βλέπεις συχνά νέες τάσεις και βίντεο με τα οποία μπορείς να ταυτιστείς, αλλά έχεις παρατηρήσει τα συγκεκριμένα funky βίντεο που «πάνε πακέτο» με τη λέξη POV; Μα, τι σημαίνει το POV; Αν τώρα μπήκες στον κόσμο του TikTok και δεν ξέρεις τη σημασία του, εδώ θα μάθεις!



Εάν είσαι λάτρης του κινηματογράφου ή απλώς σου αρέσει να χαζεύεις σειρές, πιθανότατα γνωρίζεις ότι η φράση σημαίνει «άποψη». Συνήθως, χρησιμοποιείται για να αναφερθεί σε ένα πλάνο, σε μια ταινία στην οποία η κάμερα παίρνει την «άποψη» (point of view) του θέματός της. Τώρα όμως, το βλέπεις non stop στο for you σου και αυτό γιατί σου αναφέρει το θέμα που αφορά το βίντεο που παρακολουθείς. Ναι, είναι όπως το Twitter όπου το «POV» προικονομεί τον σχολιασμό ενός juicy θέματος της ημέρας!







Βαρέθηκες να τρως γάλα με δημητριακά; Φτιάξε τα viral cookies του TikTok

Τι σημαίνει το POV στο TikTok


Ωστόσο, ακόμη και όσοι είναι εξοικειωμένοι με το «POV» μπορεί να δουν τη famous λέξη στο TikTok και να αισθάνονται εντελώς μπερδεμένοι. Όπως πολλές φράσεις που γίνονται viral στην εφαρμογή, το hashtag # pov έχει 593,9 δισεκατομμύρια προβολές. Για να πάρες μια ιδέα της τάσης, σου έχω βρει μερικά βίντεο για να αντιληφθείς το νόημα και γιατί όχι, να πεις τη δική σου ιστορία μέσω του «POV».


Δεδομένου ότι το TikTok είναι μια εφαρμογή βίντεο, θα διαπιστώσεις οτι μπορείς να δεις τα πάντα και για όποια κατηγορία ενδιαφέρεσαι περισσότερο. Θες ομορφιά; Θες μόδα; Θες μαγειρική, Θες γυμναστική; Αυτά και άλλα πολλά μπορείς να βρεις στο TikTok, αλλά μαζί και με τη λέξη «POV».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αν είσαι Selena Gomez lover θα λατρέψεις αυτές τις 5 ταινίες

Το #GridChallege κάνει χαμό στο TikTok και θα σε εμπνεύσει να φτιάξεις το πιο όμορφο κολάζ



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved