Η απόλυτη συνταγή για τη δροσιστική λεμονάδα με matcha που λατρεύει η Emma Chamberlain

Αυτό το καλοκαίρι θα πιείς την πιο δροστική λεμονάδα με matcha διά χειρός... Emma Chamberlain!

Όταν κάνει ζέστη θέλεις να πιείς κάτι αναζωογονητικό και δροσερό. Και τι μπορεί να είναι πιο δροσερό από μια κρύα λεμονάδα; Σήμερα, λοιπόν, η διάσημη youtuber Emma Chamberlain, μας ενέπνευσε με την ιδέα της για το απόλυτο ρόφημα του καλοκαιριού δίνοντας στην κλασική λεμονάδα, ένα ιδιαίτερο γευστικό ενδιαφέρον που θα σε κάνει να τη φτιάχνεις ξανά και ξανά. Η Emma Chamberlain μάς λέει πώς μπορούμε να φτιάξουμε την πιο δροσερή λεμονάδα με matcha σε μόλις 3 πολύ απλά βήματα.

«Το καλύτερο σε αυτή τη λεμονάδα με matcha είναι το πόσο αναζωογονητική είναι, ενώ εξακολουθεί να έχει αυτή την, συχνά απαραίτητη, τόνωση της καφεΐνης», έχει πει η Chamberlain για το αγαπημένο της καλοκαιρινό ρόφημα! Πάμε να δούμε πώς μπορείς να φτιάξεις και εσύ τη λεμονάδα με matcha της Emma Chamberlain;

Food lovers: 10 Instagram captions για τις φωτογραφίες με πίτσα, brunch και κάθε είδους φαγητό

Υλικά

1 φλιτζάνι από το σιρόπι της επιλογής σου

2 κουταλιές της σούπας Matcha

χυμός από 4 λεμόνια (περίπου 3/4 φλιτζανιού)

3,5 φλιτζάνια νερό

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα, βράσε 1 φλιτζάνι νερό πριν προσθέσεις το σιρόπι και ανακάτεψε καλά. Νερό και σιρόπι πρέπει να γίνουν ένα! Βγάζεις την κατσαρόλα από το μάτι της κουζίνας και προσθέτεις το matcha, ανακατεύοντας καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Σε μια κανάτα, πρόσθεσε τον χυμό λεμονιού σου και ρίξε 2,5 φλιτζάνια νερό, πριν ανακατέψεις αργά το ζαχαρούχο matcha.

https://www.instagram.com/p/Ceo-fIKJXMa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πριν το σερβίρεις, δοκίμασε για να δεις πόσο γλυκό είναι και πρόσθεσε (αν κρίνεις ότι χρειάζεται) είτε περισσότερο σιρόπι, είτε περισσότερο νερό.

Ποια είναι η Emma Chamberlain

Η Emma Chamberlain, η 20χρονη youtuber, είναι ένα από τα πιο σημαντικά και πετυχημένα άτομα αυτή τη στιγμή στον χώρο των social media και μας έχει κάνει να ταυτιστούμε μαζί της! Η Emma σπάει ταμπού και πρότυπα, έχει αφαιρέσει όλα τα φίλτρα τόσο από τις φωτογραφίες της όσο και από τις… σκέψεις της. Σε πολλά από τα βίντεό της την βλέπουμε τελείως φυσική, σαν να σηκώθηκε μόλις από το κρεβάτι της.

https://www.instagram.com/p/Ce37dT9IWAG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεν φοράει συχνά μακιγιάζ, δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται αν η κάμερα είναι τοποθετημένη σε γωνία που δεν κολακεύει πολύ το πρόσωπό της, δεν φοβάται να τσαλακωθεί και με λίγα λόγια… μας δείχνει τον πραγματικό της εαυτό, την Emma έτσι όπως πραγματικά είναι μπροστά και πίσω από την κάμερα!

Η επιτυχία δεν άργησε να έρθει για την Emma, και πέρα από το Youtube τράβηξε το ενδιαφέρον και… στον χώρο της μόδας. To 2019 η Emma παρακολούθησε την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού σε μια συν-χορηγία μεταξύ του YouTube και της Louis Vuitton.

Η επιτυχία δεν άργησε να έρθει για την Emma Chamberlain

Τα εξώφυλλα περιοδικών που ακολούθησαν δεν ήταν λίγα. Από τα Variety, Harper’s Bazaar και Nylon μέχρι τα Allure, Covergirl και Vogue Αυστραλίας, η Emma έχει πρωταγωνιστήσει παντού. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Cosmopolitan την ανακήρυξε ως: «Το πιο δημοφιλές κορίτσι στον κόσμο» το 2020.

Τον επόμενο χρόνο, η Emma παρευρέθηκε στο Met Gala, όπου φόρεσε Louis Vuitton και έδωσε συνέντευξη για το περιοδικό μόδας Vogue, η οποία στη συνέχεια δημοσιεύτηκε στο κανάλι της Vogue στο YouTube.



Το πιο αστείο και ακομπλεξάριστο κορίτσι του Youtube δεν μπορούσε να λείπει από το πάρτι των Oscar τον Μάρτιο του 2022, όπου και παρευρέθηκε με το αγόρι της, Tucker Pillsbury, ο οποίος είναι γνωστός καλλιτεχνικά και ως Role Model.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το πιο δροσιστικό milkshake φράουλας μπορείς να το φτιάξεις και μόνη σου - Η απόλυτη συνταγή

Έκανες χάλια τα ρούχα σου με κεράσι; Έτσι θα αφαιρέσεις τον λεκέ

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved