Το πιο δροσιστικό milkshake φράουλας μπορείς να το φτιάξεις και μόνη σου - Η απόλυτη συνταγή

Το milkshake φράουλας είναι το ρόφημα που θα σε δροσίσει, για να πάρεις μια ανάσα από τις υψηλές θερμοκρασίες! Μάθε πώς θα το φτιάξεις.

Το καλοκαίρι η ζέστη δεν παλεύεται και ξέρω καλά ότι ψάχνεις απεγνωσμένα λύσεις για να δροσιστείς! Μπορεί να έχεις πάρει τον ανεμιστήρα ή το air-condition αγκαλιά, αλλά μια ακόμη λύση είναι τα…κρύα ροφήματα και το παγωτό. Κάτι που τα συνδυάζει και τα δύο; Το milkshake! Είναι το ρόφημα που θυμάμαι να πίνω από παιδί, όταν οι γονείς μου έπιναν καφέ και για να με ξεγελάσουν (μιας και ζήλευα), μου έπαιρναν milkshake σε διάφορες γεύσεις. Το αγαπημένο μου; Το milkshake φράουλα!

Είναι το παγωμένο ρόφημα που σου δίνει μια απολαυστική ανάσα από τη ζέστη και σήμερα θα δούμε πώς να το φτιάξεις. Πήγαινε στην κουζίνα και ετοιμάσου να φτιάξεις το απόλυτο milkshake φράουλας για να δροσιστείς ASAP!

Σαλάτα με καρπούζι κανείς; H συνταγή που έγινε viral στο TikTok είναι εδώ

Ζεσταίνεσαι; Το απόλυτο milkshake φράουλας θα σε δροσίσει και θα μάθεις πώς θα το φτιάχνεις

Αυτή η συνταγή απαιτεί φρέσκες φράουλες, αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις κατεψυγμένες εάν αυτό είναι το μόνο που έχεις. Αν και δεν είναι απαραίτητο να ανακατέψεις τις φράουλες σε ζάχαρη, είναι ένα επιπλέον βήμα που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Αυτή η λίγη ζάχαρη (μόνο μια κουταλιά της σούπας) βγάζει τους φυσικούς χυμούς και εντείνει τη γλυκύτητα με τρόπο που δίνει στο milkshake σου…εκπληκτική γεύση.

https://www.instagram.com/p/CdbBCLgDvt0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αφήνοντας τις φράουλες να «καθίσουν» στη ζάχαρη πριν τις ανακατέψεις και τις μαλακώσεις, είναι το απόλυτο κόλπο αφού μερικές φορές η γλυκύτητα των φρέσκων φρούτων μπορεί να ποικίλλει και η χρήση λίγης ζάχαρης ενισχύει τη φυσική γλυκύτητα. Πάμε να δούμε τη συνταγή;

Συστατικά

½ κούπα παγωτό φράουλα (ή βανίλια)

¼ με ½ κούπα γάλα

3 κουταλιές της σούπας μαρμελάδα φράουλα ή ½ κούπα φράουλες (φρέσκες ή κατεψυγμένες και ξεπαγωμένες καλά )

Εκτέλεση



Σε ένα μπλέντερ βάλε όλα τα υλικά που αναφέραμε πάνω και ανακάτεψε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα! Μόλις το ρόφημά σου είναι αφράτο, το τοποθετείς σε ένα ποτήρι, βάζεις λίγη σαντιγί από πάνω με τρούφα σοκολάτας και voila. Καλή σου απόλαυση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα 3 πιο απολαυστικά mocktails για τις καυτές μέρες του καλοκαιριού - Πώς θα τα φτιάξεις

Πανελλήνιες 2022: Ακόμα κι αν δεν πέτυχες τον στόχο σου έχεις πολλούς λόγους για να χαμογελάς

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved