Ξέχνα τα ζυμαρικά με φέτα στον φούρνο! Το BBQ Mac & Cheese έχει γίνει trend στο TikTok

Αυτή δεν είναι μια συνηθισμένη συνταγή mac and cheese, είναι γεμάτη με σάλτσα μπάρμπεκιου! Μάθε πώς να τη φτιάξεις τώρα!

Εκτός από dance challenges και fashion tips, το TikTok είναι και ένα μέρος, το οποίο πολλοί επισκέπτονται για να αντλήσουν cooking inspo. Η εφαρμογή εκτοξεύθηκε σε δημοτικότητα κατά τη διάρκεια της καραντίνας όταν ο κόσμος περνούσε αρκετό χρόνο μπροστά στην οθόνη του κινητού, καθώς και στην κουζίνα. Για την ακρίβεια, περίπου τον περασμένο Μάρτιο, άρχισαν να γίνονται viral πολλά βίντεο σχετικά με το φαγητό. Ποιος ξεχνάει το Pizza toast της Hailey Bieber, τα μίνι pancakes αντί δημητριακών και τα salmon rice bowls; Η τελευταία συνταγή που μας τράβηξε την προσοχή είναι το mac and cheese στον φούρνο με σάλτσα μπάρμπεκιου.

Ετοιμάσου να φτιάξεις BBQ Mac & Cheese

Το βίντεο κοινοποιήθηκε από τον λογαριασμό @thehungerdiaries την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου και έχει ήδη συγκεντρώσει σχεδόν 800.000 προβολές. Ακολουθώντας την ίδια μέθοδο όπως τα ζυμαρικά στον φούρνο με φέτα, άλλα με αρκετές προσθήκες, αυτή η συνταγή θα είναι η go-to σου ένα Σαββατοκύριακο που λαχταράς κάτι εύκολο, κρεμώδες και απίστευτα νόστιμο.

Αν ψάχνεις κάτι λιγότερο βαρύ ωστόσο, σου προτείνουμε να φτιάξεις τοστ με αβοκάντο και αυγό. Πάρα πολύς κόσμος στο TikTok έχει ανεβάσει βίντεο με αυτήν τη συνταγή και μας τρέχουν τα σάλια. Μάλιστα, με το που τελειώσω να το γράφω αυτό θα πάρω τηλέφωνο τις κολλητές μου να τις καλέσω για brunch το επόμενο ΣΚ. Τι περιμένεις; Άνοιξε και εσύ το κινητό και κάνε host το best brunch ever.

carbonara3.jpg

Φοιτητικό Σπίτι: Πώς θα φτιάξεις την πιο λαχταριστή καρμπονάρα - Η ευκολότερη συνταγή

Συνέχισε στην gallery που ακολουθεί για να δεις περισσότερες φωτογραφίες με mac and cheese για να πάρεις έμπνευση.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Unsplash

Διάβασε επίσης

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved