Η απόλυτη συνταγή για να φτιάξεις το πιο λαχταριστό σουφλέ σοκολάτας

Το γλυκό που ξεχειλίζει από σοκολάτα και θα απογειώσει τον ουρανίσκο σου.

Ο χειμώνας, είναι η εποχή που βρίσκεσαι συχνά με την παρέα σε σπίτια λόγω του κρύου. Μη σε απογοητεύει καθόλου αυτό όμως αφού υπάρχουν πολλές fun δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε με τις φίλες σου. Η μαγειρική είναι μία από αυτές. Ξέρω ότι συνεχώς σκέφτεσαι ότι η συνάντηση της παρέας σε ένα σπίτι μπορεί να είναι βαρετή, αλλά θα έρθω εγώ εδώ και θα σου πω ότι κάνεις λάθος!

Υπάρχουν άπειροι τρόποι για να διασκεδάσεις με τις φίλες σου και σήμερα θα σου προτείνω τον πιο υπέροχο που θα έχει και μια «γεύση» σοκολατένιας απόλαυσης! Σου δίνω την ιδέα λοιπόν και εσύ απλά κάνε την πράξη. Ποια είναι αυτή; Πρότεινε στις φίλες σου να πάτε προς την κουζίνα και να φτιάξετε το πιο απίστευτο γλυκό. Ποιό είναι αυτό; Μα το αγαπημένο γλυκό όλων των εποχών και δεν είναι άλλο από το σουφλέ σοκολάτας! Oh yes my girl!

muffins

Πώς θα φτιάξεις εύκολα λαχταριστό κέικ με μπανάνα- Η απόλυτη συνταγή

Το σουφλέ σοκολάτας που θα φτιάχνεις, ξανά και ξανά

Και το καλύτερο; Είναι πανεύκολο προς την εκτέλεσή του και θα είναι έτοιμο σε χρόνο dt! Μαζί λοιπόν θα δούμε, πώς θα φτιάξεις το πιο νόστιμο σουφλέ σοκολάτας το οποίο δεν θα είναι το απλό κέικ αλλά η γνωστή λάβα, (ξέρεις το σουφλέ, που ξεχειλίζει η ζεστή σοκολάτα από μέσα και ανυπομονείς πώς και πώς να γευτείς). Ναι, σήμερα λοιπόν θα μάθεις πώς μπορείς να το φτιάξεις και εσύ! Τι λες; Πάμε να δούμε;

Υλικά



6 αβγά



1 κούπα εκχύλισμα βανίλιας



180 γρ. βούτυρο



380 γρ. κουβερτούρα



1 1/2 κούπα αλεύρι γ.ο.χ.




Εκτέλεση




Σε ένα μπεν μαρί (όταν δηλαδή ζεσταίνεις την κουβερτούρα σε βραστό νερό) η σε φούρνο μικροκυμάτων, ζεσταίνεις το βούτυρο με την κουβερτούρα. Ύστερα σπάς σε ένα άλλο μπολ τα αυγά με την ζάχαρη και τα χτυπάς πολύ καλά.



Όταν είναι έτοιμο το βούτυρο με την κουβερτούρα το ρίχνεις μέσα στο μείγμα με τα αυγά και την ζάχαρη και στο τέλος, προσθέτεις το αλεύρι και ξεκινάς να τα ανακατεύεις απαλά.

chocolate lava






Στη φόρμα που θα επιλέξεις για να ψήσεις το γλυκό, βάλε αρκετό ηλιέλαιο. Ο φούρνος πρέπει να είναι μισή ώρα αναμμένος στους 250 βαθμούς και το ψήνεις το σουγλέ για 9 με 10 λεπτά. Για να το ξεφορμάρεις το αφήνεις να παγώσει καλά.









Και voila! Ήρθε η ώρα να απολαύσεις αυτή την απίστευτη λάβα σοκολάτας με την παρέα σου και από εμένα; Καλή απόλαυση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποιος μπορεί να αντισταθεί στις κρέπες με σοκολάτα; Φτιάξ' τες μόνη σου γρήγορα και εύκολα

Let's cook! Η απόλυτη συνταγή για σουφλέ λαχανικών είναι εδώ




© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved