Η Ariana Grande επιστρέφει στη μικρή οθόνη! Θα πρωταγωνιστήσει στο musical «Wicked»

Η Arianna Grande εξασφάλισε τον ρόλο των ονείρων της, όπως δήλωσε η ίδια.

Με μία ανάρτηση στο Instagram, η Ariana Grande και η Cynthia Erivo ανακοίνωσαν ότι θα υποδυθούν τις Glinda The Good Witch και Elphaba, αντίστοιχα, στη μεταφορά του βραβευμένου με Tony musical του Broadwey «Wicked» από την Universal για τη μεγάλη οθόνη, με σκηνοθέτη τον Jon M. Chu. O σκηνοθέτης είχε προστεθεί στο project από τον Φεβρουάριο, και οι φήμες για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έδιναν κι έπαιρναν από τότε.

https://www.instagram.com/p/CV58ELQPeqT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Αγαπητή Cynthia, δεν μπορώ να σου περιγράψω πόσο με τιμά αυτό. Ανυπομονώ να σε αγκαλιάσω. Θα τα πούμε στο Oz», έγραψε η Grande σε ένα μήνυμα προς την Erivo.

Η πλοκή του prequel του «The Wizard of Oz»

Το «Wicked» αφηγείται την ιστορία όλων όσων οδήγησαν στην άφιξη της Dorothy στη χώρα του Οζ. Η Dorothy είναι ένα ορφανό κορίτσι που μένει στο Kansas με τους θείους της, Henry και Em και τον σκύλο της, Toto. Η ευχή της να γνωρίσει τον κόσμο και να απολαύσει την περιπέτεια πραγματοποιείται όταν ένας ανεμοστρόβιλος τη μεταφέρει σε έναν ονειρεμένο, φανταστικό και πολύχρωμο κόσμο, τη Χώρα του Oz. Εκεί συναντάει και έρχεται σε αντιπαράθεση με την Κακιά Μάγισσα της Δύσης. Οι συμβουλές μιας καλής μάγισσας θα την οδηγήσουν στη Σμαραγδένια Πόλη που είναι η πρωτεύουσα της Χώρας του Oz.

https://www.instagram.com/p/CV4ABrbobo3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η κινηματογραφική του μεταφορά ήταν πολυαναμενόμενη, αλλά υπήρξε καθυστέρηση κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων εξαιτίας της αποχώρησης του σκηνοθέτη Stephen Daldry τον προηγούμενο Οκτώβρη λόγω διαφωνιών για τον προγραμματισμό.

Grande και Erivo: δύο γυναίκες με πολλά επιτεύγματα και μεγάλες συνεργασίες στο ενεργητικό τους

Η Grande έχει καθιερωθεί ως παγκοσμίου φήμης ποπ σταρ, έχει κερδίσει πολλά Grammy, και τα τραγούδια της είναι συνέχεια στην κορυφή των charts. Είναι επίσης γνωστή για τον ρόλο της στα shows του Nickelodeon και Victorious και Sam & Cat. Ξεκίνησε την καριέρα της στο musical 13 του Broadway και στη συνέχεια το 2016 έπαιξε στο TV special Hairspray Live!

https://teen.queen.gr/images/news/2021/11/08/ariana_grande_rolo_musical_wicked_copy.jpg?1636384006

Δέκα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της Ariana Grande προς τιμήν των 28ων γενεθλίων της

Η Erivo πρωταγωνίστησε πρόσφατα ως Aretha Frankin στο ανθολογικό δράμα Genius. Πρωταγωνίστησε, επίσης, επίσης στο remake του «The Color Purple», για το οποίο κέρδισε ένα βραβείο Emmy, Grammy και Tony.

Ενώ περιμένεις να δεις αυτές τις ταλαντούχες κυρίες στη μεγάλη οθόνη, δες αυτό το βίντεο της Grande να ερμηνεύει το τραγούδι «The Wizard and I» το 2018:



Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP News

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved