Ένα μωρό προκαλεί…πανικό στο TikTok - Θα σε ξετρελάνει!

Είναι η αιτία δημιουργίας ενός νέου trend στο TikTok. Τι έκανε; Απλά χόρευε!

Η αλήθεια είναι ότι σαν κοπέλα είμαι αρκετά ενεργή στο Tik Tok. Το πρωί όταν ξυπνήσω ή ακόμα και κατά τη διάρκεια της ημέρας, όταν θέλω να χαλαρώσω, μπορεί να ανοίξω την εφαρμογή και να ξεκινήσω να χαζεύω λίγο και εγώ βλέποντας νέα trends, τρελά hacks ή ακόμα και πολύ αστεία βίντεο.

Εκεί που έκανα scroll, λοιπόν, πέτυχα ένα πάρα πολύ γλυκό μωρό το οποίο- με πολύ κέφι και απίστευτο νάζι- χόρευε μέσα σε μια πισίνα. Δεν σου κρύβω την αδυναμία που έχω στα μωρά και στην κυριολεξία με μάγεψε η εικόνα που έβλεπα εκείνη τη στιγμή.

Όλοι έχουν πάθει εμμονή με αυτό το μωρό

Από εκείνη την ημέρα και μετά το for you μου γέμισε με εκείνη τη μικρή και πανέμορφη ύπαρξη και κατευθείαν συνειδητοποίησα ότι έγινε το νέο trend του Tik Tok. Πώς κατέληξα σε αυτό το συμπέρασμα; Ψάχνοντας, φυσικά. Αυτό το μωρό παίζει παντού στο Tik Tok και πιο συγκεκριμένα Έλληνες και ξένοι TikTokers δημιουργούν τα δικά τους βίντεο (που αφορούν το trend) και προσθέτουν το χαρακτηριστικό βίντεο με το μωρό που χορεύει στην πισίνα στο edit τους.

Εγώ βέβαια δεν στάθηκα μόνο στο νέο trend της εφαρμογής αλλά επεκτάθηκα στο να γνωρίσω λίγο παραπάνω αυτό το κοριτσάκι. Και το έκανα. Ένα έχω να σου πω! Το μωράκι χορεύει τέλεια, φαίνεται ότι έχει τον ρυθμό μέσα του και μπορείς να το δείς κι εσύ μπαίνοντας στον προσωπικό λογαριασμό της μαμάς του, εκεί όπου ανεβάζει όλες τις χορευτικές κινήσεις της μικρούλας.

Δες το μωρό που χορεύει

Η αλήθεια είναι ότι έχει κάνει χαμό στο Tik Tok χωρίς καθόλου κόπο. Η μικρούλα απλά…χόρευε! Αν δεν ξέρεις το trend λοιπόν, ήρθε η ώρα να το μάθεις και να απολαύσεις κι εσύ το χαριτωμένο κοριτσάκι να χορεύει. Και γιατί όχι; Να χορέψεις κι εσύ μαζί του.



Εμένα πάντως το τραγούδι που βάζουν στο trend μου έχει κολλήσει και όποτε το βλέπω απλά χορεύω σαν την μικρή χορεύτρια του TikTok.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved