Cocooning με το ζόρι - Πώς να την παλέψεις στο σπίτι

Όπως και να το κάνουμε, το... χουχούλιασμα είναι μια από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής! Κι ας μην το παραδέχεσαι.

Είναι Παρασκευή... Η δύσκολη εβδομάδα του σχολείου έφτασε στο τέλος της (με τα σχολεία κλειστά λόγω κακοκαιρίας) και εσύ θέλεις να μείνεις στο σπίτι με τις πιτζάμες σου και να χουχουλιάσεις, χωρίς να σκέφτεσαι ότι έχεις διάβασμα για την επόμενη μέρα ή πρωινό ξύπνημα!

Autumn beauty! 10 αρώματα για να διαλέξεις ποιο θα φοράς όλο το φθινόπωρο

Party animal ή ήσυχο παιδί;

Δεν ξέρω αν ανήκεις στη λίστα των... party animals ή αγαπάς τις πιο ήρεμες καταστάσεις όπως εγώ, αλλά ακόμη κι αν είσαι από αυτές που συνηθίζουν να το ρίχνουν έξω τις Παρασκευές και τα Σάββατα, σήμερα - λόγω καιρού- θα μείνεις στο κρεβάτι σου και στο δωμάτιό σου. Και θα σιγοτραγουδάς το hit της Δέσποινας «περνώ και μόνη μου καλά, τα καταφέρνω μια χαρά».

via GIPHY

Και ανέφερα προηγουμένως το κρεβάτι, γιατί όσο να ‘ναι, στο δωμάτιό σου δε θα σε ενοχλήσει κανείς, ενώ στο σαλόνι όλο και κάποιος περιφέρεται πάντα!

Για να μετατρέψεις όμως τη μέρα σου, στην πιο cozy μέρα της ζωής σου, υπάρχουν κάποια πράγματα που σίγουρα θα χρειαστείς!



Τα 5 must have για την απόλυτη χουχουλιάρικη βραδιά

Το αγαπημένο σου εξωσχολικό βιβλίο

Για να περάσεις μια νύχτα απόλυτης χαλάρωσης, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να σου κρατήσει συντροφιά το αγαπημένο σου - εξωσχολικό- εννοείται - βιβλίο.

Είτε αγαπάς τα μυθιστορήματα, είτε τα βιβλία τρόμου, είτε τα επιστημονικής φαντασίας, είναι το no1 αντικείμενο που πρέπει να συνοδεύσει αυτήν τη βροχερή μέρα ... Θα μεταβείς σε έναν άλλο κόσμο, θα ταξιδέψεις και θα ξεχάσεις οτιδήποτε σε αγχώνει ή σε προβληματίζει!

https://www.instagram.com/p/CT1WtJksVV4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το πιο cozy συνολάκι που έχεις στην ντουλάπα σου

Εφόσον θα περάσεις τη μέρα στο σπίτι, θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι το κάνεις φορώντας τα πιο cozy ρούχα σου!

Είναι η στιγμή που δε χρειάζεσαι ΤΙΠΟΤΑ που να σε καταπιέζει, ούτε καν το σουτιέν σου! Όλες έχουμε στην ντουλάπα μας κομμάτια που προορίζονται για τις στιγμές που θέλουμε να νιώσουμε πιο άνετα, και αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να τα φορέσεις.

Ντύσου λοιπόν με το πιο χουχουλιάρικο συνολάκι που έχεις και απόλαυσε τη χαρά που σου προσφέρει το να ξέρεις πως δε θα σε δει κανείς άλλος απόψε, παρά μόνο η μαμά σου!

Το ρόφημα που λατρεύεις

Είτε είσαι λάτρης της σοκολάτας όπως εγώ, είτε αγαπάς το τσάι, το αγαπημένο σου ζεστό ρόφημα δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να λείπει από τη μέρα σου. Διάλεξε την αγαπημένη σου γεύση και απόλαυσέ το ενώ διαβάζεις το βιβλίο σου. Θα σε βάλει κατευθείαν στο mood χαλάρωσης που χρειάζεσαι και θα συμπληρώσει αρμονικά την cozy ατμόσφαιρα.



Ένα - ή και περισσότερα αν θέλεις - αρωματικό κερί

Το αρωματικό κερί θα σε ταξιδέψει... αλλού, αφού και μόνο που θα το μυρίζεις δε θα θέλεις να τελειώσει η μέρα σου!

Θα σε κάνει σε χρόνο dt να νιώσεις πως βρίσκεσαι στο πιο χαλαρωτικό μέρος του κόσμου και θα προσθέσει αυτήν την πινελιά που χρειάζεσαι για να μπεις κατευθείαν στο επιζητούμενο #cozymood. Διάλεξε, λοιπόν, την αγαπημένη σου μυρωδιά και άστο να μετατρέψει τον χώρο σου σε spa!

Χαμηλός φωτισμός

Last but not least, ο χαμηλός φωτισμός, ιδανικά στη μορφή λαμπτήρων! Και για να σε κάνω να καταλάβεις καλύτερα, από το δωμάτιό μου δε λείπουν ποτέ και καμία εποχή τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια γύρω από τον καθρέφτη.

Γιατί, πώς να το κάνουμε, δίνουν άλλα vibes στον χώρο! Γι’ αυτό λοιπόν σβήσε τα μεγάλα φώτα και αφέσου στον χαμηλό φωτισμό από τα λαμπάκια και τα κεριά που θα διακοσμήσεις το δωμάτιό σου!

Cover photo: @filipajackson

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved