Art-Tech: Η βραβευμένη μαθητική επιχείρηση που χρησιμοποιεί Τεχνητή Νοημοσύνη!

Η Μαθητική επιχείρηση του Προτύπου Γυμνασίου Αναβρύτων, η Art-tech, κατέκτησε την 2η θέση στον Πανελλαδικό διαγωνισμό «Καλύτερη Μαθητική Εικονική Επιχείρηση 2021» του JA Greece.

Το Junior Achievement Greece, παράρτημα του JA Worldwide, υλοποιεί προγράμματα επιχειρηματικότητας για εφήβους και φοιτητές. Οι συμμετέχοντες βάζουν τη φαντασία τους να μεγαλουργήσει, παρουσιάζουν τις προτάσεις τους και το JA Greece κάνει τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Στον φετινό διαγωνισμό συμμετείχαν 90 σχολεία απ’ όλη την Ελλάδα. Το 1ο βραβείο απένειμε η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως στην μαθητική επιχείρηση FlowOn από το Πειραματικό Λύκειο Πανεπιστημίου Μακεδονίας.Το 3ο βραβείο παρέλαβε η ομάδα StandbyMe από το ΓΕΛ Επισκοπής από τον κύριο Δημήτρη Παπαλεξόπουλο Πρόεδρο του ΣΕΒ. Το 2ο βραβείο στον Πανελλαδικό Διαγωνισμό «Καλύτερη Μαθητική Εικονική Επιχείρηση 2021» του Junior Achievement Greece απένειμε στην Art-tech από το Πρότυπο Γυμνάσιο Αναβρύτων ο κ. Χρίστος Δήμας, Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων για θέματα Έρευνας και Καινοτομίας.



Η δημιουργική δουλειά της Art-Tech

«Χρησιμοποιώντας τεχνολογίες Τεχνητής Νοημοσύνης, το ‘έξυπνο’ ChatBot μας ανακαλύπτει αρχικά τον ‘ζωγράφο που κρύβεται μέσα σας’, μέσα από μια μεγάλη γκάμα Ελλήνων και ξένων ζωγράφων», αναγράφεται χαρακτηριστικά στο site της εταιρείας.

«Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας 'Τεχνητά Νευρωνικά Δίκτυα', επεξεργαζόμαστε τις εικόνες και φωτογραφίες που μας αποστέλλετε, ώστε να μοιάζουν με την ιδιαίτερη τεχνοτροπία των ζωγράφων αυτών.

Τέλος, τις εκτυπώνουμε στα αντικείμενα που εσείς επιλέξατε, και σας τις στέλνουμε στο σπίτι σας»

Πηγή φωτογραφιών: artech.greece

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved