5 τρόποι να «επιστρέψεις» εύκολα στην καθημερινότητα μετά το lockdown

Μπορεί η καραντίνα να σου άλλαξε συνήθειες, ήρθε η ώρα όμως να βρεις ξανά τους ρυθμούς σου!

Τι είναι εκείνο που οι περισσότεροι λένε πως τους «έριξε» ψυχολογικά κατά τη διάρκεια της καραντίνας; Η νέα τάξη πραγμάτων και το νέο πρόγραμμα, με περιορισμένες όμως επιλογές, ήταν και είναι εκείνο που έχει κοστίσει στους περισσότερους από εμάς. Ενώ είχες συνηθίσει σε μια ροή, σε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, με τις κοινωνικές σου συναναστροφές αλλά και τις δραστηριότητες σου έπρεπε να περιοριστείς και, αυτό ήταν κάτι δύσκολο. Λοιπόν τα δύσκολα σιγά- σιγά τελειώνουν και πρέπει πράγματι να μπούμε σε ρυθμούς. Πώς θα το κάνουμε αυτό όμως για να έχει επιτυχία;

Πρέπει με σταθερά βήματα να βάλεις στόχους για τους επόμενους μήνες και αυτό είναι κάτι που σίγουρα θα σε βοηθήσει να επανέλθεις σε μια φυσιολογική ροή. Με τους στόχους θα έχεις μια κατεύθυνση και η καθημερινότητά σου θα αποκτήσει βαθύτερο νόημα.

Ένταξε τη γυμναστική στο πρόγραμμά σου. Έστω και ένας πρωινός περίπατος πρέπει να ξέρεις πως θα σε βοηθήσει. Θα σου δώσει ώθηση να συνεχίσεις την ημέρα σου και επίσης θα σε γεμίσει με ενέργεια!

via GIPHY

Ξύπνα νωρίς! Η Νο1 παγίδα της καραντίνας είναι το αργοπορημένο ξύπνημα! Ναι, επειδή μένουμε σπίτι δε σημαίνει πως έχουμε το ελεύθερο να ξυπνάμε… μεσημέρι. Ξύπνα νωρίς, φάε το πρωινό σου, διάβασε και φρόντισε να αδράξεις την ημέρα!

via GIPHY

Προσπάθησε να τρέφεσαι υγιεινά, με ολοκληρωμένα γεύματα, γεμάτα βιταμίνες. Αυτό θα σε βοηθήσει όχι μόνο να διατηρηθείς σε φόρμα αλλά και να νιώσεις αναζωογονημένη.

Οραματίσου τις νέες κατακτήσεις σου! Όπως γράψαμε και πιο πάνω, πρέπει να γράψεις σε ένα χαρτί τους νέους σου στόχους, τίποτα όμως δε θα σε βοηθήσει περισσότερο από το να οραματιστείς τις επιτυχίες σου!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved