Νέα χρονιά σημαίνει… νέα σχέδια! Το 2021 θα είναι η χρονιά σου

Το 2021 θα σε βρει σίγουρα πιο δυνατή!

Η νέα χρονιά πρέπει να σε βρει με νέους στόχους, ακόμη κι αν βρίσκεσαι στο σπίτι και δεν ξέρεις μέχρι πότε θα τραβήξει αυτή η νέα τάξη πραγμάτων. Τι κι αν φαντάζει αδύνατον, περνάμε μια πανδημία που μέχρι πρότινος μόνο σε ταινίες έχουμε δει.

Νέα χρονιά θα πει και νέοι στόχοι. Νέα χρονιά σημαίνει και νέα σχέδια! Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα νέο ξεκίνημα, ακόμη κι αν κάποια πράγματα δεν περνούν από το χέρι σου. Βασικά, όλα είναι θέμα οπτικής γωνίας και αυτό το ξέρεις καλά. Ακόμη κι αν το 2020 ήταν μια χρονιά αρκετά… περίεργη και… «θολή», υπήρξαν και οι στιγμές που χαμογέλασες, που πέρασες όμορφα με την παρέα και την οικογένειά σου.

Ακόμη κι αν στην πορεία έπρεπε να μείνεις σπίτι, υπήρξαν εκείνες οι στιγμές που… αραχτή στον καναπέ σου σκέφτηκες πως τα πράγματα κυλούν με το δικό τους ρυθμό έχοντας πολλές φορές και θετικό αντίκτυπο σε εσένα. Άλλωστε, όλα γίνονται για κάποιο λόγο! Κάνοντας ένα μικρό απολογισμό λοιπόν της περασμένης χρονιάς, πρέπει να παραδεχθείς πως πέρασες χρόνο με την οικογένειά σου, κάτι που ίσως να μην ήταν εφικτό υπό άλλες συνθήκες, τουλάχιστον στο βαθμό που θα το επιθυμούσες.

Όλοι χρειαζόμαστε κάπου- κάπου ένα διάλειμμα από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας και πράγματι, η παραμονή στο σπίτι, αν το καλοσκεφτείς, σου έδωσε την ευκαιρία να ηρεμήσεις, να πατήσεις την παύση που χρειαζόσουν και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

Λοιπόν, αν κάτι μας έμαθε η πανδημία, ο κορονοϊός και η… παραμονή στο σπίτι είναι πως κάθε τι που μας συμβαίνει μπορούμε να το φέρουμε στα μέτρα μας. Είναι στο χέρι σου να δεις τα πράγματα από την θετική τους πλευρά και σίγουρα αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να υπενθυμίζεις στον εαυτό σου κάθε ημέρα του 2021.

Φυσικά, το μέλλον μας το διαμορφώνουμε εμείς και μόνο εμείς! Τα εμπόδια θα έρθουν να σε βγάλουν από το δρόμο σου, εσύ όμως βάζοντας τους στόχους σου θα καταφέρεις να τα προσπεράσεις, άλλωστε έχεις τη δύναμη μέσα σου. Πίστεψε πως το 2021 είναι η χρονιά σου, πως κάθε στόχος που θα θέσεις θα κατακτηθεί, πρωτίστως όμως πίστεψε πως υπάρχει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου και γίνε το καλό παράδειγμα που θέλεις να έχεις για πρότυπο!

Better days are yet to come! Τι λες; Είσαι έτοιμη να αδράξεις τη νέα χρονιά;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved