Jacob Tremblay και Peter Dinklage θα παίξουν μαζί σε νέα ταινία

Δύο μεγάλα αστέρια του Hollywood ενώνουν τις δυνάμεις τους για μία ταινία που θα συζητηθεί από το κοινό.

Οι Avengers ήταν η ομάδα υπερηρώων που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μας για όλα τα προηγούμενα χρόνια. Ο κάθε ένας ξεχωριστά είχε να δώσει τη δική του πινελιά στο σύνολο, ώστε να δημιουργηθούν ταινίες τις οποίες το κοινό συζητούσε ακόμα και όταν είχαν περάσει μήνες από την κυκλοφορία τους στον κινηματογράφο.

Με την πανδημία να έχει βάλει pause στις περισσότερες ταινίες, μένουμε απλά να περιμένουμε πότε θα ξαναμπούν τα πράγματα σε μία σειρά, ώστε να συνεχίσουμε τις μαραθώνιες επισκέψεις μας στο σινεμά και, όσο συμβαίνει αυτό, φτάνουν τα νέα για τις επόμενες ταινίες για τις οποίες πρέπει να προετοιμαζόμαστε.

The Toxic Avenger

Μπορεί μέχρι σήμερα να μην ήξερες την ύπαρξη του χαρακτήρα ή της ταινίας, όμως, οι πληροφορίες θέλουν τον Jacob Tremblay -που έχει συμμετάσχει σε ταινίες, όπως The Room και Doctor Sleep- και τον σταρ του Game of Thrones, Peter Dinklage aka Tyrion Lannister, να συμπρωταγωνιστούν.




Ο Dinklage θα είναι αυτός που θα βρεθεί στα ηνία του ήρωα που από καλός έγινε κακός, χωρίς ακόμη να γνωρίζουμε ποιον θα υποδυθεί ο Tremblay. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμη, αλλά αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Tremblay είναι μόλις 14 ετών και θεωρείται ένα από τα πολλά υποσχόμενα, ανερχόμενα αστέρια.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved