Πειρατές της Καραϊβικής: Όλα όσα ξέρουμε για το μέλλον των ταινιών

Με τόσες αλλαγές που έχουν ακουστεί, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος.

Μιλώντας για επιτυχημένα franchise ταινιών, οι Πειρατές της Καραϊβικής ανήκουν σίγουρα ανάμεσα στα πρώτα ονόματα που θα έρθουν στο μυαλό μας. Από το 2003 που κυκλοφόρησε το πρώτο installment με την Κατάρα του Μαύρου Μαργαριταριού, μπορούσες να καταλάβεις ότι θα είχαμε πολλά να δούμε.

Μέχρι στιγμής, λοιπόν, η μεγάλη οθόνη έχει βρει έξι ταινίες που διηγούνται την ιστορία του Captain Jack Sparrow και των υπόλοιπων ηρώων, με τη δράση που φέρνει η πειρατεία να συνδυάζεται με μαγεία και, φυσικά, τα απολαυστικά αστεία του καπετάνιου aka Johnny Depp.

Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, ο πρωταγωνιστής έχει βρεθεί σε δικαστικές διαμάχες με την πρώην σύζυγό του, Amber Heard, οπότε το μέλλον του τόσο στις συγκεκριμένες ταινίες όσο και γενικά στον κινηματογράφο άρχισε να βάφεται γκρίζο.




Και μόνο στην ιδέα της αποχώρησης του Depp από τις ταινίες, βέβαια, οι θεατές δεν αντέδρασαν και πολύ καλά. Άλλωστε, αυτός είναι που ουσιαστικά έδωσε σε αυτές την ταυτότητά τους και με την απουσία του κανείς δε γνωρίζει πώς μπορεί να εξελιχθούν τα πράγματα.

Ξέρουμε ότι η Disney θέλει να συνεχίσει το franchise, το θέμα, όμως, παραμένει: Με ποιον τρόπο θα το κάνει, τελικά; Στην παρακάτω gallery, έχουμε συγκεντρώσει όσα έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved