Thor: Love & Thunder: Τα γυρίσματα άρχισαν και ο Chris Hemsworth έκανε post

Η νέα ταινία της Marvel ετοιμάζεται και επίσημα.

Η νέα ταινία της Marvel, Thor: Love & Thunder, έχει επίσημα αρχίσει τα γυρίσματα, μετά από την καραντίνα δύο εβδομάδων στην οποία υπεβλήθη το cast και το συνεργείο, για να τηρήσει τα μέτρα προστασίας. Ο Chris Hemsworth, λοιπόν, άδραξε την ευκαιρία να κάνει μία ανάρτηση για να γιορτάσει το γεγονός αλλά και να τιμήσει τον ντόπιο πληθυσμό που φιλοξενεί τους ηθοποιούς και τα μέλη του συνεργείου.

«Μία υπέροχη αρχή των γυρισμάτων μας σήμερα με μία Καλωσορίσατε στη Χώρα μας τελετή από τους χορευτές Gamay του Gadigal and Bidiagal Nation και ένα σόου και karakia (σ.σ. προσευχές) από χορευτές Maori από Te Aranganui.

Οι Ιθαγενείς Αυστραλοί πρέπει να είναι υπερήφανοι για τη χώρα τους, αλλά πολλοί βλέπουν την 26η του Ιανουαρίου ως την ημερομηνία που σηματοδοτεί την αρχή της απώλειας της περιουσίας, την επιδημία ασθένειας, τη βία της μεθορίου, την καταστροφή του κουλτούρας, την εκμετάλλευση, την κακομεταχείριση, τον αποχωρισμό των οικογενειών και την υποταγή σε πολιτικές υπερβολικού κοινωνικού ελέγχου. Ας αρχίσουμε τη θεραπεία και ας σταθούμε μαζί σε ενότητα και υποστήριξη με τους ανθρώπους των Πρώτων Εθνών με αλληλεγγύη και συμπόνοια. Ας βρούμε μία ημερομηνία στην οποία όλοι μπορούν να γιορτάσουν αυτήν την υπέροχη χώρα μαζί»

Στην παρακάτω gallery, θα βρεις τις φωτογραφίες που ανέβασε ο ηθοποιός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved