Ο πρωταγωνιστής του Harry Potter εξηγεί γιατί είχε κακή φήμη στα γυρίσματα

Δεν πάει το μυαλό σου στο τι έκανε.

Οι ταινίες του Harry Potter ανήκουν στις πιο επιτυχημένες που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ στον κινηματογράφο. Άνθρωποι από όλον τον κόσμο συντονίστηκαν στις κινηματογραφικές αίθουσες για να δουν τις ιστορίες των πρωταγωνιστών και τον τρόπο με τον οποίο αυτές μεταφέρθηκαν από τα βιβλία στην οθόνη.

Οι τρεις βασικοί πρωταγωνιστές είναι μέχρι σήμερα στις καρδιές του κόσμου και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε ξαναδεί τις ταινίες για να θυμηθούμε κάποιες σκηνές. Για έναν από αυτούς, ωστόσο, είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι δεν συμπεριφερόταν και με τον καλύτερο τρόπο στα γυρίσματα. Δεν είναι, όμως, αυτό που φαντάζεσαι.




Ο Rupert Grint aka Ron δεν μπορούσε να συγκρατήσει το γέλιο του ακόμα και σε σκηνές που δε θα περίμενες με τίποτα κάποιος να γελάσει. Στο home party του Tom Felton εξήγησε ακριβώς τι συνέβαινε τότε.

«Θυμάμαι στον Harry Potter ότι πάντα ήταν στις πιο ακατάλληλες σκηνές, όπως η κηδεία του Dumbledore που ήταν ένα πολύ κακό. Για κάποιον λόγο, το βρήκα απόλυτα ξεκαρδιστικό. Και, ναι, όταν αρχίζεις να γελάς, είναι πολύ δύσκολο να σταματήσεις. Είχα μία πολύ κακή φήμη. Συνήθιζαν να με φωνάζουν ‘Πάμε πάλι Grint’, επειδή δεν μπορούσα να κάνω τίποτα χωρίς να το κάνω για περίπου 20 φορές»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved