Η νέα ταινία του KJ Apa έχει να κάνει με τον COVID και μόλις ανατριχιάσαμε

Λογικό να αρχίσουν να βγαίνουν και αυτές οι παραγωγές, αλλά και πάλι.

Όταν συμβαίνουν όλα αυτά γύρω μας, δεν είναι να απορείς που όλα έχουν πάει πίσω. Με την επικράτηση μίας πανδημίας στον πλανήτη, κάτι που πρώτα απ’ όλα ορίζει κοινωνική απόσταση, ο κινηματογράφος έχει αποκτήσει πιο αργούς ρυθμούς. Είναι λογικό, βέβαια, αφού στα γυρίσματα και με τόσο κόσμο μέσα στο σετ είναι πολύ εύκολη η διασπορά του ιού αν κάποιος τον μεταφέρει.

Ωστόσο, οι διάφορες παραγωγές έχουν βρει σιγά-σιγά τρόπους να λειτουργούν με όσο το δυνατόν περισσότερη ασφάλεια γίνεται, οπότε έχουμε και νέες ταινίες μέσα σε αυτό το σκηνικό που μοιάζει το ίδιο κινηματογραφικό.

Ο KJ Apa, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής του Riverdale, πρόκειται να κυκλοφορήσει μία ταινία, το Songbird, που σχετίζεται με τα όσα συμβαίνουν γύρω μας πολύ περισσότερο απ’ όσο φαντάζεσαι. Η υπόθεση θέλει τον Nico -Apa- να είναι ένας κούριερ με ανοσία στον COVID και να ερωτεύεται τη Sara -Sofia Carson- που μένει μόνιμα πίσω από την πόρτα ενός διαμερίσματος κατά τον τέταρτο χρόνο του lockdown. Όταν εκείνη πιστεύεται ότι έχει νοσήσει, ο Nico προσπαθεί να τη σώσει. Η συνέχεια προμηνύεται με πολύ άγχος και αγωνία.




Στους παραγωγούς της ταινίας θα βρεις τον Michael Bay, έναν άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από παραγωγές, όπως Armageddon, το Pearl Harbor και το The Island.

Πηγή φωτογραφίας: YouTube

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved