Κάτι υπέροχο θα συμβεί στα 19α γενέθλια της πρώτης ταινίας του Harry Potter

Οι fans του θα ενθουσιαστούν!

Είσαι fan του Harry Potter; Τότε σίγουρα τα νέα που πρόκειται να σου πούμε θα σε ενθουσιάσουν και θα σε κάνουν να μην μπορείς να περιμένεις για να γίνουν πραγματικότητα. Όταν έχεις αγαπήσει τόσο κάποιον χαρακτήρα, άλλωστε, δεν μπορείς να τον χορτάσεις και ψάχνεις την ευκαιρία να δεις περισσότερα σχετικά με αυτόν.

Όσον αφορά στον Harry Potter, τώρα, στις 14 Νοεμβρίου είναι να γιορτάσουμε τα 19α γενέθλιά του. Σίγουρα δεν το πιστεύεις ότι έχουν περάσει τόσα χρόνια από την άφιξη της πρώτης ταινίας, ωστόσο, αυτή είναι η πραγματικότητα και ο Tom Felton -κατά ταινίες Draco Malfoy- θέλει να κάνει reunion.




Περιττό να πούμε πόσο μεγάλο είναι το «ναι» από εμάς, αλλά πώς να μην είναι όταν οι ήρωες με τους οποίους μεγαλώσαμε θα βρεθούν και πάλι δίπλα-δίπλα;

«Είδα τα δίδυμα Wesley τις προάλλες. Βγήκαμε έξω να παίξουμε λίγο γκολφ. Πάντα μιλάμε με πολλά από τα παιδιά στο WhatsApp και είμαστε σε επαφή μαζί τους και προσπαθούμε να διαβεβαιώσουμε ότι όλα είναι καλά. Ήταν ωραία γιατί στα 19α γενέθλια στις 14 Νοεμβρίου, οργανώνω κάτι σαν ψηφιακό εορτασμό. Προσπαθώ να μαζέψω όλους τους παλιούς μαζί ξανά για να γιορτάσω το επίτευγμα», είπε στο Entertainment Tonight ο ηθοποιός.

Θα είναι μία πολύ όμορφη και συγκινητική ημέρα!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved