The Batman: Η δήλωση του ηθοποιού αποκάλυψε πότε τελειώνουν τα γυρίσματα

Οι καθυστερήσεις πήγαν πολύ πίσω την παραγωγή.

Όλος ο κόσμος που αγαπά έστω και λίγο τον κινηματογράφο, περιμένει -και το δηλώνει- την άφιξη της νέας ταινίας του Batman. Ο Robert Pattinson είναι αυτός που ανέλαβε τον ρόλο και σε αυτό το κομμάτι η αλήθεια είναι ότι οι απόψεις διίστανται. Η συγκεκριμένη επιλογή της παραγωγής κατά πολλούς δεν είναι η ιδανική, αφού απορούν σχετικά με το κατά πόσο ο ηθοποιός θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις περιστάσεις.

Όπως και να έχει, οι εικασίες παραμένουν εικασίες και θα πρέπει να περιμένουμε την ολοκληρωμένη ταινία για να μπορέσουμε να εξάγουμε με ασφάλεια τα συμπεράσματά μας. Πότε, όμως, θα γίνει αυτό; Η παραγωγή μετράει πολλές καθυστερήσεις που συνέβησαν στην πορεία της. Πρώτα, το shutdown λόγω καραντίνας με την πρώτη άφιξη του κορονοϊού, έπειτα με τον ίδιο τον Pattinson που, σύμφωνα με πληροφορίες, αρρώστησε από τον ιό. Και δεν ξέρουμε και τι άλλο θα βγει στην πορεία.




Η ταινία κανονικά είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 25 Ιουνίου του 2021, ωστόσο, με όλα αυτά που συνέβησαν έχει μετατεθεί για την 1η του Οκτωβρίου. Σε συνέντευξη που έδωσε ο Colin Farrell -Penguin- στο The Ian Dempsey Breakfast Show, αποκάλυψε ότι τα γυρίσματα συνεχίζονται και ότι πρόκειται να ολοκληρωθούν στις αρχές του 2021.

«Είχαν ένα μικρό εμπόδιο στον δρόμο πριν από μερικές εβδομάδες για το οποίο μπορεί να έχετε διαβάσει, μπορεί και όχι. Έχουν επιστρέψει στα γυρίσματα τώρα. Αρχίζω ξανά μετά από διάλειμμα επτά μηνών τη Δευτέρα. Κάνω γυρίσματα μέχρι τον Φεβρουάριο με διαλείμματα»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved