Digital artist φαντάζεται τον Chadwick Boseman στο What If...? και συγκινεί

Καταπληκτική δουλειά από τον δημιουργό.

Ο χαμός του Chadwick Boseman άφησε ένα μεγάλο κενό στον κόσμο των υπερηρώων. Όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά στον ρόλο του T’Challa ήταν λες και φτιάχτηκε για εκείνον. Όσο πάλευε με τον καρκίνο, δεν άφησε την αγάπη του για την υποκριτική. Ίσα ίσα. Ήθελε να δημιουργήσει. Ήθελε να νικήσει την ασθένεια και να έχει δώσει το δικό του στίγμα στον κινηματογράφο.

Και αυτό έκανε. Μόνο που η ασθένεια ήταν πιο δυνατή από εκείνον και, λίγο πριν αρχίσει την προπόνηση για το Black Panther 2, του στέρησε τη ζωή. Ό,τι και να γίνει, όμως, στη συνέχεια με το sequel του blockbuster, ο Boseman θα είναι πάντα ο βασιλιάς μας, ένας πραγματικός ήρωας εντός κι εκτός οθόνης.

Ο digital artist Yadvender Singh Rana, είπε να φανταστεί πώς θα ήταν ο Black Panther ως Star Lord για τη σειρά What If…? Του Disney+, δημιουργώντας ένα καθαρά εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

https://www.instagram.com/p/CE1memKneJw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Η αλήθεια είναι, βέβαια, ότι όσο ωραίο κι αν είναι αυτό που έφτιαξε, μας έπιασε μία νοσταλγία και μία συγκίνηση που αυτό δεν μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Πάντως, η ίδια η σειρά πράγματι θα φέρει κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες εναλλακτικές στο universe της Marvel και ανυπομονούμε να δούμε τι μας έχουν ετοιμάσει.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved