Σταματάνε τα γυρίσματα του Batman: Θετικός σε Covid-19 ο πρωταγωνιστής

Κι άλλη καθυστέρηση για την πολυαναμενόμενη ταινία.

Το The Batman αποτελεί πλέον μία από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες στη λίστα του κόσμου. Μετά την τριλογία του Christopher Nolan, ο πήχης έφτασε τόσο ψηλά που δύσκολα φανταζόμαστε ότι κάποιος μπορεί να τον ξεπεράσει (σ.σ. Άσχετα που δε νιώθουμε καν την ανάγκη με το πόσο χορτασμένοι νιώθουμε). Επειδή, όμως, πάντα αυτό θα συμβαίνει με τον κινηματογράφο, ο νεότερος θα προσπαθεί να ξεπεράσει τον παλαιότερο, περιμένουμε με μεγάλη περιέργεια το δημιούργημα του Matt Reeves.

Λόγω κορονοϊού, βέβαια, και αυτού η παραγωγή έχει πάει πίσω. Ειδικά στην Αμερική που, λόγω πληθώρας κρουσμάτων, η κοινωνική απόσταση και ο κατ’ οίκον περιορισμός κρίνονται πιο απαραίτητα από ποτέ. Όταν η παραγωγή έκρινε ότι μπορούσε να συνεχίσει τα γυρίσματα, έβαλε φουλ τις μηχανές, δίνοντάς μας στην πορεία και οπτικό υλικό για να μας βάλει στο κλίμα.




Τώρα, όμως, τα γυρίσματα σταματούν εκ νέου, αφού μέλος βρέθηκε θετικό σε κορονοϊό, το οποίο, σύμφωνα με τη DailyMail, είναι ο πρωταγωνιστής, Robert Pattinson.

«Ένα μέλος της παραγωγής του The Batman βγήκε θετικό σε Covid-19 και απομονώθηκε σύμφωνα με τα ορισμένα πρωτόκολλα. Τα γυρίσματα σταμάτησαν προσωρινά», είπε ένας εκπρόσωπος της Warner Bros.

Μετά από περίπου επτά εβδομάδες γυρισμάτων και με τρεις μήνες να χρειάζονται για να ολοκληρωθούν, τα πράγματα μπαίνουν πάλι σε αναμονή.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved