Chadwick Boseman: Οι 7 ταινίες που γύρισε όσο πάλευε με τον καρκίνο

Ένας πραγματικός ήρωας εντός κι εκτός οθόνης.

Τα λόγια είναι φτωχά όταν συμβαίνουν γεγονότα, όπως ο χαμός του Chadwick Boseman. Ο διάσημος ηθοποιός μπόρεσε να φτάσει μόλις στα 43 του χρόνια, αφού δεν κατάφερε να βγει νικητής στη μάχη του με τον καρκίνο του παχέος εντέρου. Η διάγνωση έγινε πριν από τέσσερα χρόνια, αλλά εκείνος επέλεξε να το κρατήσει κρυφό από το κοινό και τους θαυμαστές του. Αντ’ αυτού, εστίασε στη δουλειά του και, παράλληλα, βοηθούσε τα παιδιά που από τόσο μικρή ηλικία βρίσκονται αντιμέτωπα με τον ίδιο εχθρό.

Ο κινηματογράφος, σήμερα, είναι πλουσιότερος χάρη στον Αμερικανό ηθοποιό. Η ενσωμάτωσή του στο δυναμικό της Marvel ήταν ο απώτερος προορισμός του «βασιλιά». Ο τρόπος με τον οποίο η καριέρα του απογειώθηκε, ακριβώς πάνω στη διάγνωση. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν γραφτό ο T’Challa να ενωθεί με τον Boseman και να τον αποδώσει σαν να γράφτηκε για εκείνον.

«Ήταν η τιμή της καριέρας του να φέρει τον Βασιλιά T’Challa στη ζωή στο Black Panther», γράφει η ανάρτηση του θανάτου του.

Κανείς μας δεν πρόκειται να ξεχάσει αυτόν τον άνθρωπο και οι ταινίες που άφησε πίσω του θα είναι ένας ακόμα τρόπος να τον θυμόμαστε.

Οι παραγωγές που βρίσκονται στη συνέχεια έγιναν μετά τη διάγνωσή του, ανάμεσα σε πολλές χημειοθεραπείες και χειρουργεία.

Marshall - 2017



Black Panther - 2018



Avengers: Infinity War - 2018



Avengers: Endgame - 2019



21 Bridges - 2019



Da 5 Bloods - 2020



Ma Rainey's Black Bottom - 2020

#WakandaForever

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved