Πώς απέκτησε ο Jack Sparrow το σημάδι στο πρόσωπο;

Όλοι αναρωτηθήκαμε κάποια στιγμή τι έχει συμβεί.

Οι Πειρατές της Καραϊβικής έχουν μείνει για πολλούς λόγους στο κοινό. Σίγουρα το concept με τη ζωή των πειρατών συνδυασμένη με πολλά στοιχεία μαγείας ήταν κάτι που τράβηξε κατευθείαν τα βλέμματα. Τίποτα δε θα γινόταν, όμως, αν δεν είχε συντεθεί το καταπληκτικό cast του κάθε φιλμ, με φωτεινό παράδειγμα τον Jack Sparrow. Ο Johnny Depp ήταν το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσε να συμβεί στον ρόλο. Το ύφος του, οι κινήσεις του σώματός του, όλη του η κινηματογραφική ύπαρξη ήταν λες και δημιουργήθηκε για να παίξει αυτόν τον χαρακτήρα.

Αν και, όπως μεταφέρεται από τις τελευταίες πληροφορίες, ο ηθοποιός δε θα είναι στην επόμενη ταινία των Πειρατών, εμείς δεν μπορούμε παρά να τον αναπολούμε και να ξαναβάζουμε τις προηγούμενες παραγωγές μόνο και μόνο για να βλέπουμε το χαρακτηριστικό του ύφος.




Ο αγαπημένος Καπετάνιος, βέβαια, στο story είχε πολλούς εχθρούς, στους οποίους και πήγαν οι υποψίες μας όταν είδαμε το σημάδι που απέκτησε στο πρόσωπό του στο Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides, ένα Χ.

Από πού ακριβώς προήλθε το εν λόγω σημάδι δε γνωρίζουμε. Αυτό που ξέρουμε, ωστόσο, είναι ότι ήταν ιδέα του Depp για να υπάρχουν υπόνοιες για το παρελθόν του Jack.

Ο ηθοποιός είπε στο Yahoo!: «Είναι ωραίο να έχεις λίγη προϊστορία στα πράγματα. Δεν μπορείς να αποκτήσεις αυτό το σημάδι από μία μάχη με ξίφη, σωστά;»

Στο EW, από την άλλη, σχολίασε:

«Αν καταλήξεις με ένα κόψιμο στο πρόσωπό σου, είναι απλώς ένα κόψιμο… Αλλά ένα X; Πρέπει να ξύπνησε και να βρήκε ότι κάποιος έβαλε επίτηδες Χ στο πρόσωπό του»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved