Η τολμηρή δήλωση για το Game of Thrones που δε θα πιστεύεις

Η Μητέρα των Δράκων δε θα χαιρόταν καθόλου.

Το HBO έχει κάνει εξαιρετική δουλειά τα τελευταία χρόνια με τις παραγωγές που ετοιμάζει. Μόνο το Game of Thrones να πιάσουμε, ξέρουμε ότι έχει κάνει την εταιρεία να μπει στο hall of fame της δόξας, αφού, άσχετα με την τελευταία σεζόν, η τηλεοπτική μεταφορά του απίστευτου story του George R. R. Martin -με κάποιες προσωπικές πινελιές- ήταν, είναι και θα είναι ό,τι καλύτερο έχει περάσει από τη μικρή οθόνη.

Από το 2016 και μετά, στο δυναμικό του HBO προστέθηκε και το Westworld, η δραματική, sci-fi σειρά, που κάνει τις φαντασιώσεις του κόσμου πραγματικότητα στα θεματικά της πάρκα.

Όπως καταλαβαίνεις, μιλάμε για δύο εξαιρετικές σειρές που ξεχωρίζουν για την πλοκή, το casting και τους εκατομμύρια τηλεθεατές που έχουν συντονίσει στο κάθε επεισόδιο.

Ο δημιουργός μίας άλλης διάσημης σειράς, ωστόσο, φαίνεται να πιστεύει ότι καμία από τις δύο παραπάνω δε θα υπήρχε αν πρώτα δεν είχε μεσολαβήσει το True Blood ή τουλάχιστον αυτό υπαινίχθηκε, όπως αναφέρει το ScreenRant.

Ok, ναι, καταλαβαίνουμε ότι υπάρχουν κάποιες ομοιότητες στη γενικότερη κατηγορία του είδους, αλλά μία τέτοια δήλωση, έστω και υπαινικτικά είναι πολύ τολμηρή. Πέρα από αυτό, μάλλον δεν υπήρχε λόγος για σύγκριση μεταξύ αυτών των παραγωγών, γιατί και το GoT και το Westworld θεωρούνται top του genre τους.




Διάβασε επίσης: Μήπως η 4η σεζόν του La Casa de Papel αντέγραψε λίγο το Game of Thrones;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved