Social Distancing: 5 δωρεάν apps για video-κλήσεις που θα λατρέψει η παρέα

Τόσες μέρες στην καραντίνα γιατί να μην αλλάζεις και λίγο εφαρμογές;

Με το social distancing που εφαρμόζουμε όλοι αυτήν την περίοδο, η ανάγκη για επικοινωνία μέσω Internet έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Το να μη βλέπουμε από κοντά τους φίλους μας δεν είναι σε καμία περίπτωση κάτι ωραίο, γι’ αυτό και οι video-κλήσεις έχουν εξελιχθεί σε αυτό που κάνουμε φανατικά μέσα στη μέρα μας.

Κάπως έτσι, ήρθε η ώρα να βρούμε 5 apps που είναι ιδανικά για αυτόν τον σκοπό.

Messenger

Κλασική, αγαπημένη επιλογή που αποτελεί μία από τις πιο εύκολες και πρακτικές λύσεις. Γιατί; Γιατί οι περισσότεροι έχουν Messenger, οπότε κατά πάσα πιθανότητα δε θα χρειαστεί να μπει κάποιος στη διαδικασία να κατεβάζει. Η ποιότητα της εικόνας είναι πολύ καλή, μπορείς να βάλεις άπειρα φίλτρα που ανανεώνονται συνέχεια για περισσότερη διασκέδαση και γενικά είναι ένα εύκολο go-to για τέτοιες περιπτώσεις.





Facetime

Δεν είναι τυχαία ένα από τα πιο αγαπημένα apps των celebrities. Η εφαρμογή έχει κατασκευαστεί για video-κλήσεις σε iPhone και iOS, οπότε καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που γνωρίζει πολύ καλά πώς να πλασάρει. Ακριβώς για αυτό, το Facetime σου επιτρέπει να μιλήσει μέχρι και με 32 άτομα ταυτόχρονα! Δεν ξέρουμε αν θες τόσους σε καθημερινή βάση, αλλά ένα διαδικτυακό party εύκολα μπορεί να γίνει.





WhatsApp

Τι θα έλεγες για μία εφαρμογή με εξαιρετικό design στο chatting, video-κλήση αλλά και κρυπτογράφηση για μεγαλύτερη ασφάλεια για αυτά που στέλνεις και τις συνομιλίες σου; Ε, ας πούμε ότι με το WhatApp έχεις βρει ακριβώς αυτό. Το χρησιμοποιούν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλον τον κόσμο και οι κριτικές που δέχεται είναι χωρίς καμία αμφιβολία θετικές.



Google Duo

Υψηλή ποιότητα κλήσης, κρυπτογράφηση και πρακτικό για κάθε σου συσκευή. Και πες ότι εσύ παίρνεις τηλέφωνο έναν φίλο σου και δεν το σηκώνει. Τι ωραίο feauture έχει σε αυτήν την περίπτωση το Google Duo; Μπορείς να του αφήσεις ένα video-μήνυμα σα να ήταν τηλεφωνητής. Ίσως και να τον τρολάρεις γιατί δεν απάντησε στην κλήση.



Skype

Το Skype είναι μία από τις πρώτες αφίξεις στον χώρο του video-calling. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις από ό,τι συσκευή κι αν έχεις -laptop, κινητό, tablet-, να κάνεις record κάποια από αυτές, να την αποθηκεύσεις και να γράφεις κάτω από το βίντεο την ώρα που μιλάς χωρίς να γίνεται καθόλου ενοχλητικό. Not bad, ε;




Διάβασε επίσης: 3 δωρέαν apps για να μετρήσεις τη συναισθηματική νοημοσύνη σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved