Γενέθλια στην καραντίνα; 5 tips για το καλύτερο party από απόσταση

Όχι, τα γενέθλιά σου δε θα χαλάσουν και ξέρουμε πώς θα το καταφέρεις.

Τα γενέθλιά σου βρίσκονται μέσα στις επόμενες ημέρες ή και εβδομάδες και ξέρεις ότι μάλλον θα συμβούν μέσα στην καραντίνα, κατά την οποία δεν μπορείς να βγεις από το σπίτι παρά μόνο για τα απαραίτητα; Ε, λοιπόν, έχουμε να σου πούμε ότι δεν υπάρχει λόγος για να ταράζεσαι και να στενοχωριέσαι, γιατί υπάρχει τρόπος να τα γιορτάσεις κανονικά και σχεδόν όπως ήθελες με την παρέα σου.

  • Ντύσου σα να μην υπάρχει καραντίνα. Μην αφήσεις την όλη κλεισούρα να σου χαλάσει τη μεγάλη γιορτή και διάλεξε το outfit σου σα να ήταν να βγεις για να γιορτάσεις έξω. Σκέψου τι είχες στο μυαλό σου πριν ξεσπάσει ο κορονοϊός. Μήπως ήταν ένα κλαμπ; Μήπως ο κινηματογράφος; Ντύσου για την περίσταση και ζήσε το.
  • Βάλε και τον χώρο στο γενικότερο mood. Επειδή σκεφτόσουν να κάνεις τα γενέθλιά σου στο αγαπημένο σου μαγαζί, αλλά τώρα δεν μπορείς να βγεις έξω, δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να φέρεις το μαγαζί στο σπίτι σου. Τι εννοούμε; Αν, για παράδειγμα, σκεφτόσουν κάτι σε κλαμπ, προσπάθησε να διακοσμήσεις το σπίτι σου με τέτοιον τρόπο που να σε κάνει να νιώσεις ότι είσαι εκεί. Αν πιστεύεις ότι μπορείς να αφιερώσεις και κάποιο ποσό, μια καλή ιδέα θα ήταν να παραγγείλεις props από το Internet.


via GIPHY

  • Ετοίμασε κανονικά τις προσκλήσεις. Αφού βρίσκεσαι εντός σπιτιού, οι προσκλήσεις δε χρειάζεται να αποσταλούν στα σπίτια των καλεσμένων, αλλά ηλεκτρονικά στο email ή στα social media τους. Μπορεί το πάρτι να γίνει στο σαλόνι ή στο δωμάτιό σου, αυτό δε σημαίνει ότι θα χάσεις και το πρωτόκολλο της περίστασης.
  • Φέρε τους καλεσμένους στο σπίτι. Θα μας πεις, για ποιον λόγο ετοιμάζω προσκλήσεις και πώς θα φέρω τους φίλους μου στο σπίτι. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανοίξεις την κάμερά σου, το ίδιο και οι καλεσμένοι, και θα σου δώσει μία αίσθηση σα να τους είχες δίπλα σου. Στήσε τη στο σημείο με την καλύτερη οπτική του χώρου κι όλα είναι έτοιμα!
  • Σχεδίασε τις δραστηριότητες. Ναι, είστε μακριά ο ένας από τον άλλο, αλλά εφόσον είπαμε για την τεχνολογία και την κάμερα, καταλαβαίνεις πού το πάμε. Δραστηριότητες, όπως το karaoke, η παντομίμα, ο χορός, μπορούν να συμβούν κανονικά, ακόμα κι από απόσταση.



via GIPHY

Διάβασε επίσης: Game of Thrones: Ο δράκος της Daenerys εμφανίστηκε σε πασίγνωστη τηλεοπτική σειρά

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved