Game of Thrones: Ο δράκος της Daenerys εμφανίστηκε σε πασίγνωστη τηλεοπτική σειρά

Το ακούμε αυτό το crossover και το λατρεύουμε.

Ο καιρός έχει περάσει σιγά-σιγά κι ο αρχικός μας θυμός για την τελευταία σεζόν του Game of Thrones έχει καταλαγιάσει -Εντάξει, ναι, όταν δε μιλάει κάποιος για αυτά τα πολυσυζητημένα επεισόδια. Έχουμε μπει τόσες φορές να αναλύσουμε τι πήγε στραβά και άκρη δεν έχουμε βγάλει, πέρα από το ότι οι δημιουργοί, David Benniodd και D.B. Weiss βιάστηκαν να τελειώσουν τη σειρά. Ας τα αφήσουμε, λοιπόν, αυτά στο παρελθόν κι ας επικεντρωθούμε σε αυτά που «τρέχουν» αυτόν τον καιρό.

Την Κυριακή, παίχτηκε στην τηλεόραση το νέο επεισόδιο γνωστής κι επιτυχημένης σειράς που έχει λατρέψει το κοινό από το 2016 που κυκλοφόρησε η πρώτη σεζόν. Το συγκεκριμένο σόου ξεχώρισε για την τεχνολογία που παρουσιάζει και για το όλο σκεπτικό που δημιουργεί κόσμους για να μπορούν οι πλούσιοι να πληρώσουν και να ζήσουν μια διαφορετική πραγματικότητα.

Φυσικά, μιλάμε για το Westworld. Μπορεί η σειρά να προξένησε ανάμεικτα συναισθήματα για τη δεύτερή της σεζόν, ωστόσο οι δημιουργοί, Jonathan Nolan και Lisa Joy, διαβεβαίωσαν ότι στην τρίτη τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Και τι συνέβη;

Αποφάσισαν να κάνουν ένα crossover από το Game of Thrones και να εμφανίσουν τον αγαπημένο δράκο της Daenerys, Drogon.




Κι όχι μόνο αυτό, αλλά δίπλα στον Drogon είδαμε το επιτυχημένο ντουέτο του GoT που υποδύθηκε τεχνικούς του πάρκου 4.

Μάντεψε, όμως, ποιανού ήταν αυτή η ιδέα εξαρχής…

Θα το βρεις στη συνέχεια.

Διάβασε επίσης: Αυτός ο αγαπημένος ηθοποιός του Game of Thrones θα είναι στη 2η σεζόν του Witcher;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved