#ΜένουμεΣπίτι: Τα 5 καλύτερα επιτραπέζια παιχνίδια γα όσο θα μείνεις μέσα

Ήρθε η ώρα να ξεσκονίσεις τα επιτραπέζια από το ντουλάπι που τα έχεις στριμώξει.

Για όσο θα μείνεις μέσα στο σπίτι, φρόντισε να απολαύσεις τον ελεύθερο χρόνο που έχεις . Εννοείται πως αφού κάνεις όλα σου τα μαθήματα κανονικά, τελειώσεις με τις ασκήσεις των μαθηματικών και της έκθεσης, έχεις το ελεύθερο να ασχοληθείς με τα χόμπι σου.

Είδες τις σειρές σου στο Netflix και έλιωσες στο κινητό βλέποντας βιντεάκια στο Tik- Tok, σκρόλαρες στην αρχική του instagram με τις ώρες, άκουσες εκείνη την ξεχασμένη playlist που είχες φτιάξει, έκανες και τα beaute ομορφιάς σου, ώρα να το ρίξεις στο παιχνίδι.

Θυμάσαι εκείνα τα επιτραπέζια παιχνίδια που έχεις στριμώξει σε κάποιο ντουλάπι του δωματίου σου; Ώρα να τα ξεσκονίσεις και να παίξεις με την αδελφή σου, με τους γονείς σου ή με την κολλητή που μένει στην απέναντι πολυκατοικία και έχει κλειστεί και εκείνη σπίτι αλλά που και που έρχεται σε εσένα για να μοιραστείτε τις ώρες... καραντίνας μαζί.

Υπάρχουν πολλά παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε, ακόμη και παιχνίδια με κάρτες, ωστόσο σου έχουμε φτιάξει μια λίστα με τα καλύτερα επιτραπέζια παιχνίδια που μπορούν να «σκοτώσουν» τον ελεύθερο χρόνο αλλά και την βαρεμάρα σου.

Taboo: Πρέπει ο συμπαίκτης σου να καταλάβει ποια είναι η λέξη που θέλεις να βρει χωρίς να πεις όμως τις απαγορευμένες λέξεις που υπάρχουν στην κάρτα. Πόσες λέξεις μπορείτε να βρείτε πριν τελειώσει ο χρόνος;
Uno: Το διαχρονικό και πάντα αγαπημένο παιχνίδι με τις χρωματιστές κάρτες, είναι πάντα στη... μόδα.
Monopoly: Ήρθε η ώρα να χτίσεις το παλάτι που πάντα ονειρευόσουν, αρκεί βέβαια να μην στο πάρει η τράπεζα.
Jenga: Πόσα ξυλάκια μπορείς να βγάλεις από τον πύργο χωρίς να καταρρεύσει; Σίγουρα μπορείς να το κάνεις;
Jungle Speed: Αρκεί να έχεις ίδια κάρτα με κάποιον αντίπαλο και τότε ένας από εσάς πρέπει να αρπάξει το τοτέμ. Οι κάρτες μην νομίζεις ότι είναι τόσο εύκολες. Υπάρχουν κάρτες σχεδόν ίδιες μεταξύ τους αλλά ταυτόχρονα τόσο διαφορετικές.© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved