#ΜένουμεΣπίτι: 7 ιδέες για να παραμείνεις όμορφη ενώ είσαι κλεισμένη μέσα

Σου δίνουμε 7 προτάσεις για να περάσεις την καραντίνα όμορφη και περιποιημένη.

Κακά τα ψέματα, οι μέρες αυτές είναι αρκετά δύσκολες και πρωτόγνωρες για όλες μας. Βλέπεις το #μένουμεσπίτι κοντεύει να γίνει πιο viral και από το La Casa De Papel και ευχόμαστε πραγματικά οι μέρες που έρχονται να μας βρουν όλες και όλους υγιής και να επιστρέψουμε σύντομα στο σχολείο, το πανεπιστήμιο ή το γραφείο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο εξής θα έχεις αρκετό (πολύ αρκετό όμως) ελεύθερο χρόνο και είναι σίγουρα μια πολύ καλή ευκαιρία για να κάνεις πράγματα για σένα. Οι μέρες στο σπίτι μπορούν να γίνουν εύκολα λίγο πιο ευχάριστες, δημιουργικές και εσύ να παραμείνεις όμορφη. Στην τελική όλο αυτό θα τελειώσει κάποια στιγμή και δεν είναι ανάγκη την επόμενη φορά που θα βγεις από το σπίτι να δείχνεις λες και ήσουν 3 μήνες στο Survivor.

Ας μην σε κρατάω όμως άλλο σε αγωνία. Σου έχω 7 διαφορετικές ιδέες ομορφιάς τις οποίες αξίζει να δοκιμάσεις τις μέρες που θα είσαι κλεισμένη στο σπίτι.

1) Βγάλε τα φρύδια σου

Σίγουρα θα σου βρίσκεται ένα τσιμπιδάκι φρυδιών στο σπίτι. Βγάλε τα περιττά τριχάκια και φτιάξε όσο μπορείς το σχήμα των φρυδιών σου. Αν δεν το’χεις, απλά καθάρισε λίγο το φρύδι.

2) Κάνε απολέπιση

Ένα scrub θα βοηθήσει πολύ το δέρμα σου να διώξει τα νεκρά κύτταρα και να λάμψει. Μπορείς να φτιάξεις εύκολα δικά σου scrub στο σπίτι με τους τρόπους που σου έχουμε πει.

3) Κάνε μάσκα ομορφιάς

Μπορείς άνετα να διαβάζεις το βιβλίο σου, να πίνεις καφέ και να κάνεις και μια μάσκα ομορφιάς. Το δέρμα σου μετά θα είναι σίγουρα πολύ καλύτερο.

4) Βάψε τα νύχια σου

Ήρθε η ώρα να αξιοποιήσεις όλα τα βερνίκια νυχιών που μάζευες τόσο καιρό. Βάλε χρώμα στα χέρια και στα πόδια σου και απόλαυσε το πιο ωραίο DIY μανικιούρ και πεντικιούρ.

5) Κάνε μάσκες μαλλιών

Βάλε ενυδατικές μάσκες στα μαλλιά σου και άφησέ τες όσο περισσότερο μπορείς, εξάλλου έχεις χρόνο. Τα μαλλιά σου θα γίνουν πολύ πιο λεία και λαμπερά.

6) Κάνε αποτρίχωση

Είναι η στιγμή που μπορείς να κάνεις αποτρίχωση άνετη και χαλαρή στο σπίτι φορώντας τα πυτζαμάκια σου. Κάνε αποτρίχωση με κερί σε πόδια, χέρια και μουστάκι και προετοιμάσου για τις μελλοντικές βόλτες.

7) Πιες πολύ νερό

Αν αναρωτιεσαι γιατί, θα σου εξηγήσω αμέσως τώρα. Το νερό σε κρατά ενυδατωμένη, βοηθά το μεταβολισμό και ακόμα περισσότερο στην υγεία του δέρματος.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved