Το Last of Us θα γίνει η σειρά κι η HBO το ανέθεσε στον παραγωγό του Chernobyl

Τα πράγματα είναι σοβαρά, παιδιά. Ας ενθουσιαστούμε άφοβα.

Κάθε gamer που θέλει να αξίζει τον τίτλο ξέρει το Last of Us. Ας πούμε ότι το 2013, που κυκλοφόρησε στις κονσόλες, σήμανε μία διαφορετική χρονιά για το μέλλον του ίδιου του gaming. Τη χρονιά που το survival και το horror είδαν νέους, πολλά υποσχόμενους ορίζοντες να ανοίγονται μπροστά τους.

Αν έχεις παίξει τον Joel, τότε ξέρεις ακριβώς για τι πράγμα σού μιλάμε. Έχεις ζήσει σε όλο του το μεγαλείο το post-apocalyptic σκηνικό με την Ellie κι έχει χρησιμοποιήσει κάθε όπλο ενάντια στους μολυσμένους από ένα μεταλλαγμένο στέλεχος του μύκητα Cordyceps ανθρώπους.




Μετά την κυκλοφορία του Uncharted, το Last of Us ίσως και να ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να δημιουργηθεί, ειδικά για όσους ήθελαν πέραν της περιπέτειας να νιώσουν λίγο από τον καλοφτιαγμένο τρόμο της Naughty Dog.

Φυσικά, πολλοί ήθελαν. Για την ακρίβεια, αυτοί οι πολλοί μεταφράστηκαν σε 1,3 εκατομμύρια πωλήσεις μέσα στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, 17 εκατομμύρια μέχρι τον Απρίλιο του 2018 και τον τίτλο ενός από τα κορυφαία video game που δημιουργήθηκαν ποτέ.

Μία εταιρεία, όπως η HBO, λοιπόν, δεν υπήρχε καμία περίπτωση να αφήσει τέτοια ευκαιρία ανεκμετάλλευτη και μαζί με τους δημιουργούς του Chernobyl -ω, ναι- τη Sony Pictures Television και την PlayStation Productions θα φέρουν το hall-of-fame παιχνίδι πολλών στη μικρή οθόνη.

Το dream team φαίνεται να ‘χει πάρει το θέμα πολύ σοβαρά, αφού μία πένα δίπλα στον Mazin θα πιάσει και ο Neil Druckmann, ο σεναριογράφος και καλλιτεχνικός διευθυντής του παιχνιδιού.

Μπορεί ακόμη να μη γνωρίζουμε πότε οι υπεύθυνοι έχουν στο μυαλό τους να παραδώσουν στο κοινό τη σειρά, ωστόσο, μέσα σε όλο αυτό να σου υπενθυμίσουμε ότι το Last of Us Part II, αφότου μεταφέρθηκε από την αρχική ημερομηνία -21 Φεβρουαρίου- θα κυκλοφορήσει στις 29 Μαΐου, οπότε ετοιμάσου για μεγάλες δόσεις apocalyptic σκηνικών σε πολλά μέτωπα.

via GIPHY


Διάβασε επίσης: Η φύση σύμμαχός σου, EveryDay!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved