Η φύση σύμμαχός σου, EveryDay!

Ο παράγοντας «φύση» έρχεται σε πρώτο πλάνο, με το «go narutal», να αποτελεί το κορυφαίο beauty trend

Λένε πως η ομορφιά χρόνια δεν κοιτά και η αλήθεια είναι πως σε ό,τι αφορά στην περιποίησή σου, ο χρόνος δεν έχει καμία σημασία. Αυτό σημαίνει πως ακόμη και αν διανύεις μόλις τη δεύτερη δεκαετία της ζωής σου, δεν υπάρχουν δικαιολογίες να μην φροντίζεις από τώρα EveryDay για την υγεία της επιδερμίδας σου και συνεπώς, την ομορφιά σου.

Τα καλά νέα είναι πως σε ό,τι αφορά στις τάσεις που θα επικρατήσουν στον τομέα της ομορφιάς και της περιποίησης του δέρματος το 2020 -και αναμένεται να σημειώσουν μεγάλη άνοδο και τα χρόνια που θα ακολουθήσουν- ο παράγοντας «φύση» έρχεται σε πρώτο πλάνο, με το «go narutal», να αποτελεί το κορυφαίο beauty trend.

Εκατομμύρια κορίτσια τα οποία ανήκουν στη Generation Z το έχουν ήδη «αγκαλιάσει» και κατά την άποψή μας, το ίδιο αξίζει να κάνεις και εσύ. Go narutal! Αυτή είναι η επιλογή που καλείσαι να κάνεις σε ό,τι αφορά στην EveryDay φροντίδα του σώματός σου και η λίστα που ακολουθεί, θα σε βοηθήσει να δώσεις ένα περισσότερο φυσικό, καθαρό και οικολογικό «αέρα» στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης και ομορφιάς που ακολουθείς.

Clean beauty και plant-based καλλυντικά σε πρώτο πλάνο

Πριν από 20 χρόνια οι γυναίκες ανά τον κόσμο μπορεί να μην είχαν τη δυνατότητα να γνωρίζουν τι περιέχουν τα καλλυντικά που βάζουν στο σώμα τους, πώς φτιάχνονται τα προϊόντα γυναικείας υγιεινής που χρησιμοποιούν ή από πού προέρχονται τα τρόφιμα που καταναλώνουν. Σήμερα όμως -και χάρη στην τεχνολογία- όλες έχουμε τη δυνατότητα να ενημερωθούμε κι έτσι να κάνουμε καλύτερες και περισσότερο συνειδητές επιλογές.

Όπως ακριβώς, λοιπόν, πρέπει να ξέρεις τι βάζεις στο πιάτο σου, έτσι οφείλεις να γνωρίζεις τι αγγίζει το δέρμα σου. Η κορυφαία τάση στην ομορφιά για το 2020 «ακούει» στο όνομα clean beauty και σε θέλει να κάνεις περισσότερο φιλικές και ασφαλείς για το δέρμα επιλογές όσον αφορά στα προϊόντα περιποίησης και υγιεινής που χρησιμοποιείς EveryDay. Vegan καλλυντικά, είδη μακιγιάζ που σέβονται το περιβάλλον, προϊόντα γυναικείας υγιεινής που αποδεδειγμένα δεν περιέχουν τοξικά και βλαβερά συστατικά έρχονται σε πρώτο πλάνο και σε καλούν να αποκτήσεις περισσότερο natural συνήθειες περιποίησης.

fisi2

Προϊόντα που είναι φιλικά ακόμη και προς την πιο sensitive επιδερμίδα

Κάποια από τα είδη περιποίησης και υγιεινής μπορεί να περιέχουν συστατικά που ερεθίζουν την ευαίσθητη επιδερμίδα σου και ενδέχεται να προκαλέσουν ερεθισμούς. Τα καλά νέα είναι πως κάποιες εταιρείες έχουν θέσει ως προτεραιότητα τον σχεδιασμό «Sensitive» προϊόντων, με ελεγμένα φιλικά υλικά, επιλέγοντας να φέρουν την αγνότητα της φύσης σε επαφή με το δέρμα σου.

Για αυτόν τον σκοπό, δημιουργούν προϊόντα που διαθέτουν εξαιρετικές ιδιότητες φιλικότητας προς το δέρμα και περιέχουν φυσικά, υποαλλεργικά συστατικά που σέβονται ακόμη και την πιο sensitive επιδερμίδα. Για παράδειγμα, μπορεί να μην το γνώριζες όμως σήμερα έχεις τη δυνατότητα να φοράς προϊόντα γυναίκειας υγιεινής που περιέχουν έως και 100% πραγματικό βαμβάκι και είναι φιλικά ακόμη και για το πιο ευαίσθητο δέρμα, όπως τις σερβιέτες EveryDay Sensitive with cotton και τα σερβιετάκια EveryDay All Cotton, τα μόνα με κάλυμμα από 100% βαμβάκι!

fisi3

Τοxic-free παντού και έλεγχος από την πρώτη στιγμή

Ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο πρέπει να αισθάνεσαι τυχερή που ανήκεις στη Generation Z σχετίζεται με τις δυνατότητες πληροφόρησης που έχεις στη διάθεσή σου και οι οποίες σου επιτρέπουν να κάνεις τις κατάλληλες για εσένα επιλογές. Πλέον έχεις τη δυνατότητα να γνωρίζεις τι ακριβώς περιέχουν τα προϊόντα που αγοράζεις και αυτό ακριβώς πρέπει να κάνεις. Η natural beauty τάση που κυριαρχεί ήδη στον τομέα της ομορφιάς, θέλει να ελέγχεις τι περιέχουν τα είδη περιποίησης και φροντίδας που χρησιμοποιείς και να κάνεις στο εξής περισσότερο natural και toxic-free επιλογές.

Το trend του «go natural» σε παρακινεί ουσιαστικά να αρχίσεις να χρησιμοποιείς EveryDay προϊόντα τα οποία περιέχουν ελάχιστα έως καθόλου βλαβερά και τοξικά συστατικά και έχουν έρθει σε εσένα έπειτα από πολλούς εργαστηριακούς ελέγχους. Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα θελήσεις να αγοράσεις καλλυντικά, τσέκαρε τις συσκευασίες τους και όταν πας να πάρεις τις σερβιέτες και τα σερβιετάκια σου, βεβαιώσου ότι δεν περιέχουν βλαβερές ουσίες και πως είναι φιλικά με το δέρμα σου. Εμείς απλώς θα σε ενημερώσουμε πως οι σερβιέτες EveryDay Sensitive with cotton και τα σερβιετάκια EveryDay All Cotton είναι τα πρώτα προϊόντα γυναικείας υγιεινής στην Ευρώπη με την πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 η οποία επιβεβαιώνει την απουσία βλαβερών ουσιών και αποτελεί την πλέον αδιαμφισβήτητη σφραγίδα ασφαλούς προστασίας για το δέρμα σου!

fisi4

Go safe, λοιπόν! Αυτή είναι η καλύτερη επένδυση που μπορείς να κάνεις σήμερα για την υγεία και την ομορφιά σου. Πες «όχι» στα βλαβερά και «ναι» στα φυσικά συστατικά, φρόντισε να ελέγχεις καλά τις συσκευασίες των προϊόντων υγιεινής που φοράς (π.χ. έλεγξε αν έχουν Oeko-Tex®), μην ξεχνάς να τσεκάρεις αν τα προϊόντα που χρησιμοποιείς φέρουν τις κατάλληλες πιστοποιήσεις και άφησε την αγνότητα της φύσης να έρθει σε επαφή με το δέρμα σου.

Με λίγα λόγια, προσπάθησε να κάνεις την EveryDay ρουτίνα ομορφιάς και περιποίησής σου περισσότερο sensitive και ασφαλή για το δέρμα σου και σε λίγα χρόνια από τώρα, θα ευχαριστείς τον εαυτό σου! Σε κάθε περίπτωση, stay tuned γιατί σε περιμένουν πολλά ακόμη EveryDayTeen άρθρα!

#EveryDay #MyBestFit #RealEveryDay #WhiteDays

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved