Επιτέλους! Ξέρουμε πότε επιστρέφει η τρίτη σεζόν του «Chilling Adventures of Sabrina»

Και έχουμε και το trailer!

Το Netflix ανακοίνωσε και επίσημα την ημερομηνία επιστροφής της τρίτης σεζόν της σειράς «Chilling Adventures of Sabrina». Τον Οκτώβριο του 2018 οι θαυμαστές της σειράς αγάπησαν την Sabrina, κατά κόσμον Kiernan Shipka, και τον κόσμο της. Η σειρά με τα σκοτεινά σημεία, καταπιάνεται με σημαντικά θέματα, όπως η ταυτότητα, οι οικογενειακοί δεσμοί, το φύλο και η σεξουαλικότητα. Μετά το πρώτο μέρος που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο, οι θαυμαστές ανέμεναν το δεύτερο μέρος που προβλήθηκε τον Απρίλιο του 2019. Ωστόσο, μέχρι πριν λίγο καιρό κανένας δε γνώριζε πότε θα δούμε το τρίτο μέρος. Ούτε καν το ίδιο το καστ της σειράς.

Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι οι ηθοποιοί έκαναν κανονικά γυρίσματα για την τρίτη σεζόν και μάλιστα η Sabrina το αποκάλυψε με μια… αιματηρή φωτογραφία στο Instagram. Στις 21 Νοεμβρίου η πρωταγωνίστρια, Kiernan Shipka, δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία φαινόταν γεμάτη αίματα, δημιουργώντας ακόμα μεγαλύτερη αγωνία στους fans της σειράς.

kiernanshipka 75487906 2284779468487140 61213721180402617 n

Ευτυχώς, όμως, τόσο οι θαυμαστές όσο και το καστ μπορούν να ησυχάσουν καθώς ανακοινώθηκε από το Netflix ότι η τρίτη σεζόν θα προβληθεί στις 24 Ιανουαρίου. Στις 7 Δεκεμβρίου κυκλοφόρησε, μάλιστα, ένα teaser trailer με σκηνές από την τρίτη σεζόν και εσύ μπορείς να το δεις στο παρακάτω βίντεο.

Και στην παρακάτω gallery θα μάθεις περισσότερες πληροφορίες για την πλοκή της τρίτης σεζόν.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved