Θες να βγάλεις 900 ευρώ βλέποντας χριστουγεννιάτικες ταινίες; Κι όμως γίνεται

Μπορεί να σου ακούγεται αστείο, αλλά είναι η πραγματικότητα.

Σαν το να γυρίζεις σπίτι και να βλέπεις στον καναπέ σου ταινία δεν έχει. Αυτό που βάζεις στα πόδια σου το laptop, στο πλάι έχεις έναν κουβά με σνακ και πατάς το play μπορεί να σε χαλαρώσει χωρίς κανέναν ιδιαίτερο κόπο. Και τι θα έλεγες αν μάθαινες ότι η αγαπημένη σου ασχολία μπορεί να συνδυαστεί με το να βγάλεις και 900 ευρώ; Όσο απίστευτο και να ακούγεται, είναι ένα υπαρκτό σενάριο και το κάνει πραγματικότητα η Hallmark!




Συγκεκριμένα, η εταιρεία δίνει την ευκαιρία σε έναν τυχερό κάτοικο της Αμερικής να πληρωθεί 1000 δολάρια (900 ευρώ) για να δει 24 χριστουγεννιάτικες ταινίες της τις 12 μέρες που οδηγούν στις 25 Δεκεμβρίου. Αυτός ή αυτή που θα επιλεχθεί θα πρέπει να καταγράφει τον εαυτό του κατά τη διάρκεια των προβολών και να ανεβάζει το σχετικό υλικό στα social media με τα hashtags της Hallmark. Μετά την ταινία, θα πρέπει να κάνει την κριτική του και, στη συνέχεια, θα παραλάβει το χρηματικό ποσό που αναγράφεται στην αγγελία.

Και σαν αυτό να μην ήταν αρκετό, η Hallmark δίνει κι άλλα δώρα στον υπερτυχερό. Αυτός που θα επιλεγεί, εκτός από 900 ευρώ, θα λάβει κι ένα υπέροχο kit για να απολαύσει την εμπειρία στο maximum. Αυτό περιλαμβάνει μία συνδρομή στην υπηρεσία, ζεστή σοκολάτα, χριστουγεννιάτικα μπισκότα, φωτάκια κι ένα μικρό χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Όποιος θέλει να κάνει αίτηση, μπορεί να μπει σε αυτό το site.

Διάβασε επίσης: Αυτά είναι τα hobbies που θα σε βοηθήσουν να μετατρέπεις την κάθε μέρα σε μία White Day!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved