Η Greta Thunberg τα κατάφερε κι εσύ μπορείς ακόμα να βρεθείς στις πορείες για την κλιματική αλλαγή

Η προσέλευση του κόσμου ήταν τεράστια σε όλη την υφήλιο.

Η έφηβη Greta Thunberg, η νεαρή ακτιβίστρια που μάχεται υπέρ του περιβάλλοντος, έχει ζητήσει εδώ και λίγο καιρό από όλο τον κόσμο να κινητοποιηθεί, να διαδηλώσει για την κλιματική αλλαγή, να πάρει θέση και να βγει στους δρόμους.

Η παράκληση της Greta φαίνεται ότι είχε αντίκρισμα μιας και πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο βγήκαν στους δρόμους διαδηλώνοντας ειρηνικά για την κλιματική αλλαγή. Ο κόσμος βγήκε στους δρόμους στην Αυστραλία, το Βερολίνο, το Αμβούργο, το Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη, αλλά και στην Αθήνα. Ο αριθμός των διαδηλωτών ήταν τεράστιος σε κάθε πόλη δείχνοντας ότι όλο και περισσότερος κόσμος ενδιαφέρεται για το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή.

Η Greta Thunberg ανέβασε πολλές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δείχνοντας τη χαρά και την ικανοποίησή της που τόσος κόσμος ανταποκρίθηκε στο αίτημά της για ειρηνικές διαδηλώσεις. Μία από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ήταν από την Αθήνα. Συγκεκριμένα, η νεαρή ακτιβίστρια ανέβασε μια φωτογραφία με κόσμο που διαδήλωνε στο Σύνταγμα και έγραψε το εξής κείμενο στη λεζάντα:

«Δεν υπάρχουν φωτογραφίες για αυτήν τη δικαίωση. Τα πρώτα νούμερα δείχνουν 400.000 άτομα στην Αυστραλία. 100.000 στο Βερολίνο. 100.000 στο Λονδίνο. 50.000 στο Αμβούργο. Μια πρώτη εκτίμηση στη Γερμανία συνολικά φτάνει το 1.400.000 κόσμο. Είναι τεράστια η ανταπόκριση. Σε κάθε πόλη. Αυτή η φωτογραφία είναι από την Αθήνα, από την Ελλάδα. Μαζί αλλάζουμε τον κόσμο».

https://www.instagram.com/p/B2oq0N-Cp6X/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Υπέρ του αγώνα για την κλιματική αλλαγή τάχθηκαν και αρκετές celebrities, ανάμεσά τους η Gisele Bündchen και η Camila Cabello, οι οποίες δημοσίευσαν φωτογραφίες στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Eν το μεταξύ, viral έχει γίνει και η συγκλονιστική ομιλία της έφηβης ακτιβίστριας.



Δες στην παρακάτω gallery όσα έγραψαν οι celebrities.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved