Δύο σειρές και μία ταινία που αξίζει να δεις εσύ που θα μείνεις στην πόλη το Πάσχα

Αυτά είναι τρία projects που όλοι βλέπουν αυτή τη στιγμή!

Λόγω της Μεγάλης Εβδομάδας σίγουρα ο χρόνος που μπορείς να αφιερώσεις στον εαυτό σου και σε πράγματα που αγαπάς να κάνεις έχει αυξηθεί, είτε σε μικρό είτε και σε μεγάλο βαθμό. Αυτό σημαίνει ότι έχεις την ευκαιρία να δεις ταινίες και σειρές που δεν θα σε κάνουν να μετανιώσεις για τις ώρες που στάθηκες μπροστά από την οθόνη.

Σε αυτό το άρθρο, λοιπόν, θα μιλήσουμε για δύο σειρές και μία ταινία που αξίζει να δεις τις ημέρες που θα είσαι σπίτι, εσύ που δεν κανόνισες να πας εκδρομή το Πάσχα!

#3 Under The Bridge (Hulu series)

Η Lily Gladstone συνεχίζει τη συγκλονιστική ερμηνεία της Killers of the Flower Moon σε αυτή την αληθινή αστυνομική σειρά που διασκευάζει το ομώνυμο βιβλίο της Rebecca Godfrey, η οποία «βουτάει» στη δολοφονία της 14χρονης Reena Virk, που έφερε τα πάνω κάτω σε μια καναδική πόλη. Η Riley Keough ενσαρκώνει την Godfrey και η Gladstone ντύνεται αστυνομικός, καθώς οι δύο γυναίκες ακολουθούν διαφορετικές προσεγγίσεις στην αναζήτηση της δικαιοσύνης.

#2 Anyone But You (Sony Pictures Releasing film on Netflix)

Σε αυτή την ρομαντική ταινία όλα μοιάζουν να εκτυλίσσονται όπως ακριβώς τα περιμένουμε, όπως ακριβώς τα θέλουμε και αυτό δεν μας δημιουργεί κανένα απολύτως πρόβλημα. Ίσα ίσα, ο έρωτας που αναπτύσσεται ανάμεσα στην Sydney Sweeney και τον Glen Powell έχει αυτό ακριβώς που όλες θα θέλαμε να ζήσουμε.

Μετά από μία σύντομη νύχτα που περάσανε μαζί ξαναβρίσκονται με αφορμή έναν γάμο, ο οποίος θα τους φέρει πιο κοντά από όσο περίμεναν. Η αντιπάθεια που αισθάνονται ο ένας για τον άλλον δεν θα σταθεί εμπόδιο για να υποδυθούν το ζευγάρι, όταν ο πρώην της Sweeney κάνει την εμφάνισή του. Τα συναισθήματά τους, όμως, σύντομα θα αλλάξουν αλλά το ψέμα και η αλήθεια θα μπερδευτούν περισσότερο από όσο θα περίμενε κανείς.

#1 Baby Reindeer (Netflix series)

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πώς θα ήταν αν κάποιος σε παρακολουθούσε; Ή μήπως έχεις τρομάξει με εκείνον τον τύπο που σου στέλνει ξανά και ξανά μηνύματα στο messenger παρά το γεγονός ότι δεν μπαίνεις στη διαδικασία ούτε να τα διαβάζεις; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε μάλλον δεν πρέπει να δεις το «Baby Reindeer», αφού διηγείται μία αληθινή ιστορία stalking, με πρωταγωνιστή το ίδιο το θύμα: τον Richard Gadd.

Πηγή κεντρικής εικόνας: Pixabay

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved