3 ρομαντικές ταινίες που πρέπει να δεις

Η ταινία «Past Lives» κέρδισε το βραβείο Καλύτερης Ταινίας στα Gotham Awards 2023, γεγονός που αποτελεί από μόνο του έναν καλό λόγο να της δώσεις μία ευκαιρία.

Ο ρομαντισμός πάντα χρειάζεται στη ζωή. Υπάρχουν στιγμές που αισθανόμαστε ότι χάνεται από τα μάτια μας και αυτές είναι οι ιδανικές αφορμές για να τον βρίσκουμε με άλλους τρόπους, όπως μία ταινία.

Σε αυτό το άρθρο, λοιπόν, σου προτείνουμε τρεις ταινίες γεμάτες ρομαντισμό!

Ο εραστής της λαίδης Chatterley (2022)

Το μυθιστόρημα του D.H. Lawrence για μια σχέση μεταξύ ενός θηροφύλακα και μιας γυναίκας της ανώτερης τάξης είναι πασίγνωστο για τις σαφείς περιγραφές του σεξ - σε τέτοιο βαθμό που το βιβλίο απαγορεύτηκε για αισχροκέρδεια σε πολλές χώρες. Στο "Onsreen", οι πρωταγωνιστές Emma Corrin και Jack O'Connell έχουν μια φυσική χημεία που ενισχύει την ατμοσφαιρικότητα. Ναι και στα δύο!

Τρελά πλούσιοι (2018)

Από πού να ξεκινήσουμε με αυτό; Η μόδα! Ο ρομαντισμός! Το δράμα! Η Constance Wu και ο Henry Golding πρωταγωνιστούν στη ρομαντική κωμωδία «Τρελά πλούσιοι» που έχει θέμα μια Κινεζοαμερικανίδα που ταξιδεύει στη Σιγκαπούρη για να γνωρίσει την οικογένεια του φίλου της. Η οικογένειά του είναι μία από τις πλουσιότερες και πιο γνωστές οικογένειες της χώρας και η μητέρα του δεν είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη για το νέο ειδύλλιο του γιου της.

Περασμένες ζωές (2023)

Η ταινία «Past Lives» κέρδισε το βραβείο Καλύτερης Ταινίας στα Gotham Awards 2023, γεγονός που αποτελεί από μόνο του έναν καλό λόγο να της δώσεις μία ευκαιρία.

Η δημιουργός της, Celine Song, παραθέτοντας αυτοβιογραφικά στοιχεία στο έργο της, διηγείται την ιστορίας ενός πλατωνικού έρωτα, που ακολουθεί τους πρωταγωνιστές με το πέρασμα των ετών και δημιουργεί ερωτήματα και συναισθηματικά κενά.

Η αλήθεια είναι ότι βγαίνοντας από την κινηματογραφική αίθουσα αισθάνθηκα απογοήτευση για την συγκεκριμένη ταινία, θεωρώντας την υπερεκτιμημένη. Χρειάστηκε αρκετή επεξεργασία για να κατανοήσω το βάθος της και να συμπεράνω ότι δεν είναι για να περάσεις την ώρα σου το Σαββατόβραδο που έμεινες μέσα, αλλά για να βυθιστείς στον ρεαλισμό των συναισθημάτων ενός έρωτα που μένει μετέωρος ανάμεσα στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved