Οι τρεις top ταινίες που αξίζει να δεις όταν ο καιρός σε πείθει να κάτσεις σπίτι

To Ranker αποφάσισε και δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε τις προτιμήσεις των σινεφίλ.

Ο χειμώνας είναι μία περίοδος που αγαπάμε να περνάμε χρόνο στο σπίτι, αγκαλιά με την κουβέρτα, καλή παρέα και τις αγαπημένες μας ταινίες. Το Ranker, φυσικά, το γνωρίζει αυτό και για αυτόν τον λόγω βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία για να βάλει τους σινεφίλ στη διαδικασία να ψηφίσουν τις καλύτερες cozy ταινίες.

Έτσι, λοιπόν, κι εμείς σου παρουσιάζουμε τις 3 top cozy ταινίες, όπως κατατάχθηκαν μετά την ψηφοφορία του κοινού του Ranker.

Ο Χάρι Πότερ και η φιλοσοφική λίθος

Δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι η πρώτη ταινία του Harry Potter είναι η καλύτερη της σειράς, αλλά όταν πρόκειται να νιώσετε ζεστασιά και αίσθημα για τους χαρακτήρες που αγαπάτε, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτή. Το να βλέπεις τον Daniel Radcliffe, την Emma Watson και τον Rupert Grint ως αξιολάτρευτα 11χρονα και 12χρονα παιδιά είναι αρκετό για να λιώσει η καρδιά κάθε θαυμαστή του Potter και όσες φορές κι αν έχεις δει την ταινία, είναι αδύνατο να αντισταθείς στο να νιώσεις μια έξαρση ενθουσιασμού όταν το Hogwarts εμφανίζεται για πρώτη φορά στην οθόνη ή όταν το καπέλο διαλογής αρχίζει να φωνάζει τα σπίτια.

Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Η Συντροφιά του Δαχτυλιδιού

Η ταινία «The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring» έχει κάτι για όλους μας και για αυτόν τον λόγο είναι σχεδόν απίθανο να μη βρεις κάποιο στοιχείο για να ταυτιστείς. Υπάρχει ρομαντισμός, δράση, φαντασία, αδερφική σχέση και ένα απίθανο σκηνικό της Νέας Ζηλανδίας.

Είναι μια εξαιρετική επιλογή αν προσπαθείς να βρεις μια ταινία για τις cozy νύχτες του χειμώνα, και δεδομένου ότι οι άνθρωποι επιλέγουν συνήθως να περνούν στο σπίτι λίγο περισσότερο χρόνο αυτή την περίοδο, οι εννέα ώρες (ή 12 αν παρακολουθήσετε την εκτεταμένη έκδοση) της τριλογίας είναι ότι πρέπει.

Η Μέρα της Μαρμότας

Το «Groundhog Day» διαδραματίζεται αποκλειστικά σε παγωμένες χειμωνιάτικες μέρες που μοιάζουν είτε σκληρές και αφιλόξενες είτε απόλυτα γιορτινές, ανάλογα με το τι συμβαίνει στη ζωή του Phil.

Στο τέλος της ταινίας, αυτός και η Ρίτα μιλούν για την αγάπη τους στο χιόνι, δημιουργώντας ένα ζεστό σκηνικό. Η σκηνή κάνει τις θερμοκρασίες υπό το μηδέν να μοιάζουν με το ιδανικό σκηνικό για ρομαντισμό.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved