Τα ζόμπι πέφτουν και από τον ουρανό στο επίσημο trailer του The Walking Dead: Dead City

Τα ζόμπι δεν τελείωσαν και πλέον έρχονται και ουρανοκατέβατα στο πρώτο, επίσημο trailer του spin-off, The Walking Dead: Dead City.

Η Maggie (Lauren Cohan) και ο Negan (Jeffrey Dean Morgan) επιστρέφουν στον σύμπαν του TWD και πρωταγωνιστούν το πρώτο trailer του "The Walking Dead: Dead City".

Shadow and Bone: Ένα γρήγορο catch-up για να βγάλεις νόημα από το νέο trailer του Netflix

The Walking Dead: Ακόμα ένα spin-off με ορδές από ζόμπι

Το AMC μας έδωσε το πρώτο trailer από το επερχόμενο τηλεοπτικό spin-off της δημοφιλούς σειράς ζόμπι, The Walking Dead που έχει τίτλο "Dead City". Η μεταποκαλυπτική σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 18 Ιουνίου στο AMC και ενώ η αρχική κυκλοφορία της σειράς αναβλήθηκε από την άνοιξη λόγω της πανδημίας COVID-19, τώρα μπορούμε επιτέλους να πάρουμε μια γεύση από όλα αυτά που μας περιμένουν.

Το σύντομο trailer του "The Walking Dead: Dead City" δείχνει μια φρέσκια εκδοχή της αποκάλυψης των ζόμπι. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες σειρές, αυτή η σειρά διαδραματίζεται στο μετα-αποκαλυπτικό Μανχάταν, το οποίο είναι γεμάτο από walkers και μυστηριώδης κατοίκους/επιζήσαντες που έχουν κάνει την Νέα Υόρκη δική τους.

Ο showrunner Eli Jorné μας είχε tease-άρει παλαιότερα λέγοντας: "Είναι το The Walking Dead όπως δεν το έχουμε ξαναδεί. Δεν έχουμε ζήσει πραγματικά σε μια τέτοια πόλη". Για χαρακτήρες όπως η Maggie και ο Negan, οι οποίοι τρέχουν στο δάσος εδώ και πολύ καιρό, αυτός είναι ένας εντελώς νέος κόσμος που είναι "κλειστοφοβικός, τρομακτικός και επίσης, όπως θα ανακαλύψετε, έχει και επιζώντες. Θα μπορέσετε να δείτε όλους τους παράξενους νέους τρόπους με τους οποίους ζουν σε αυτήν την αποκάλυψη, που σίγουρα δεν μοιάζει με τίποτα από όσα έχετε ξαναδεί."

The Last of Us: Το YouTube Channel της Bella Ramsey και το video που έχει γίνει ήδη viral

Η spin-off σειρά ακολουθεί την Maggie (Lauren Cohan) και τον Negan (Jeffrey Dean Morgan) καθώς επιχειρούν να εισέλθουν στη μεταποκαλυπτική πόλη, η οποία είναι αποκομμένη εδώ και πολύ καιρό. Το "The Walking Dead: Dead City" υπόσχεται να παρουσιάσει νέους τρόπους με τους οποίους οι επιζώντες ζουν στην αποκάλυψη, μαζί με άλλους surviors που έχουν δημιουργήσει τις δικές τους κοινότητες μέσα στην πόλη. Στη σειρά πρωταγωνιστούν επίσης οι Jonathan Higginbotham, Mahina Napoleon, Trey Santiago-Hudson και Charlie Solis.

The Walking Dead, spin-offs και ξερό ψωμί

Το "Dead City" είναι το τέταρτο spin-off στο σύμπαν του TWD, μετά το "Fear The Walking Dead", το "World Beyond" και το "Tales of the Walking Dead". Ωστόσο, είναι η πρώτη συνέχεια της αρχικής σειράς Walking Dead και αν κρίνουμε από το trailer, η δράση και το στοιχείο του θρίλερ, θα είναι βασικό χαρακτηριστικό της.

https://www.instagram.com/p/CqQ7iK8vpxE

Η σειρά θα αποτελείται από 6 επεισόδια και στη χώρα μας θα προβληθεί από το κανάλι του FX, ενώ αργότερα θα γίνει διαθέσιμο και στο Disney+.

Blumhouse: Η πιο hot εταιρεία παραγωγής horror ταινιών μπαίνει στον χώρο των videogames

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved