Η Billie Eilish τώρα και ηθοποιός - Η σειρά όλο μυστήριο και εκπλήξεις

Η superstar κάνει το υποκριτικό της ντεμπούτο και το κοινό παραληρεί!

Εκτός από fashion icon, τραγουδίστρια, συγγραφέας, master αρωμάτων και διεθνής σταρ, πλέον στο βιογραφικό της Billie Eilish μπορεί να προστεθεί και η ιδιότητα της ηθοποιού. Η νικήτρια Grammy θα κάνει το ντεμπούτο της ως ηθοποιός στην πολυαναμενόμενη σειρά τρόμου «Swarm» του Donald Glover, ενώ έδωσε μια πρώτη γεύση στο κοινό την Πέμπτη 17 Μαρτίου με εντυπωσιακές και συνάμα τρομακτικές ερμηνείες.

Αν δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς άκου Billie Eilish και BTS – Δεν το λέμε εμείς αλλά η επιστήμη

Η Billie Eilish ηθοποιός στη νέα σειρά τρόμου «Swarm»

Η αλήθεια είναι πως δεν έχουν αποκαλυφθεί πολλές πληροφορίες και λεπτομέρειες, αναφορικά με τον χαρακτήρα που θα ενσαρκώσει η αγαπημένη μας τραγουδοποιός, παρά μόνο το όνομα του ρόλου της, το οποίο θα είναι Eva. Σε σχετικό clip που δημοσιεύτηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η σταρ φαίνεται να συνομιλεί με τον κεντρικό χαρακτήρα της σειράς με ένα ανατριχιαστικό χαμόγελο στο πρόσωπό της και ένα «παγωμένο» βλέμμα. «Πλήγωσες κάποιον», ακούγεται να λέει η Billie, με τον συνομιλητή της να της απαντά καταφατικά και εκείνη να ολοκληρώνει αναφέροντας «Πολύ καλά».

Ας μην ξεχνάμε πως οι φήμες που ήθελαν την Eilish να έχει πάρει έναν ρόλο στη συγκεκριμένη σειρά, είχαν ξεκινήσει να πληθαίνουν ολοένα και περισσότερο από τις αρχές Φεβρουαρίου με την ίδια να μην απαντά στα όσα ακούγονταν. Το «SWARM» είναι η πρώτη κυκλοφορία του Glover από τότε που ολοκλήρωσε την τέταρτη και τελευταία σεζόν του βραβευμένου σόου «Αtlanta» το 2022.

https://www.instagram.com/p/CjIs7uarz35

Η σειρά 7 επεισοδίων, που δημιουργήθηκε από κοινού με τη showrunner Janine Nabers, επικεντρώνεται στην Dre, μια νεαρή γυναίκα που γίνεται εμμονική με μια ποπ σταρ της οποίας η δισκογραφία, το στυλ και η θέση στην ποπ κουλτούρα είναι παρόμοια με εκείνη της Beyoncé.

Το σόου ακολουθεί την πρωταγωνίστρια στη διαδρομή της, που την οδηγεί σε σκοτεινά και απροσδόκητα μέρη γεμάτα μυστήριο και εκπλήξεις. Οι πρώτες κριτικές έχουν ήδη κυκλοφορήσει με τους πειρσσότερους να μην κρύβουν τον ενθουσιασμό τους για την πλοκή, αλλά και τις συγκλονιστικές ερμηνείες του καστ.

https://www.instagram.com/p/Cp2xJ3brMJ9

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved