H εξομολόγηση της Billie Eilish για τη σχέση με το σώμα της και το μεγάλο όνειρο που γκρεμίστηκε

«Πέρασα την εφηβεία μου μισώντας τον εαυτό μου και όλα αυτά τα χαζά πράγματα και πολύ από αυτό το συναίσθημα προήλθε από τον θυμό που ένιωθα για το σώμα μου», δήλωσε η τραγουδίστρια.

Για το εξώφυλλο πολύ γνωστού περιοδικού φωτογραφήθηκε η Billie Eilish και παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη. Η τραγουδίστρια μίλησε για τη μάχη που έδωσε ώστε να αποκτήσει μία καλή σχέση με το σώμα της.

Η εξομολόγηση της Billie Eilish για το σώμα της και το μεγάλο της όνειρο

Η νεαρή σταρ ήθελε να γίνει χορεύτρια όμως είδε το όνειρό της να γκρεμίζεται από έναν τραυματισμό στο ισχίο της στα 13 της χρόνια. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να θυμώσει με το ίδιο της το σώμα.

«Πέρασα την εφηβεία μου μισώντας τον εαυτό μου και όλα αυτά τα χαζά πράγματα και πολύ από αυτό το συναίσθημα προήλθε από τον θυμό που ένιωθα για το σώμα μου, την οργή για τον πόνο που μου είχε προκαλέσει και για το πόσα πολλά έχασα από πράγματα που του είχαν συμβεί», ανέφερε αρχικά η Billie Eilish μιλώντας στη Vogue.

Για τον τραυματισμό που της στέρησε την ευκαιρία να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χορό η 21χρονη δήλωσε: «Ένιωθα ότι το σώμα μου μου έκανε gaslighting για χρόνια. Έπρεπε να περάσω μέσα από μία διαδικασία, στην οποία συνειδητοποίησα ότι το σώμα μου στην πραγματικότητα είμαι εγώ. Και ότι δεν έχει βαλθεί να με καταστρέψει».

https://www.instagram.com/p/Cm_lhubh2IW

H 21χρονη καλλιτέχνης μπορεί να μην κατάφερε να κάνει την καριέρα που ονειρευόταν ως χορεύτρια αλλά διαγράφει μια λαμπρή καριέρα στο τραγούδι έχοντας κερδίσει 7 Grammy και αμέτρητα βραβεία, σε ηλικία 21 ετών.

Finneas: Το σοβαρό ατύχημα του αδερφού της Billie Eilish που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή

To τραγούδι «My Future» που έγινε το πρώτο single του δεύτερου album της, «Happier Than Ever» μιλά μεταξύ άλλων για τη σχέση της τραγουδίστριας με το σώμα της.

Το bodyshaming που είχε δεχθεί

Η διάσημη τραγουδίστρια ήταν για πολύ καιρό συνδεδεμένη με τα oversized ρούχα που έκρυβαν το σώμα της. H ίδια αποκάλυψε χρόνια αργότερα πως αυτή ήταν η λύση κατά του body shaming που δεχόταν από τον Τύπο για τις ενδυματολογικές της επιλογές.

«Έχετε γνώμες για τις απόψεις μου, τη μουσική μου, τα ρούχα μου, το σώμα μου. Κάποιοι μισούν αυτά που φοράω, άλλοι τα αποθεώνουν. Κάποιοι τα χρησιμοποιούν για να προκαλέσουν ντροπή σε κάποιους, άλλοι για να προκαλέσουν ντροπή σε μένα. Σας νιώθω να παρακολουθείτε πάντα και τίποτα από όσα κάνω δεν περνά απαρατήρητο. Ακόμα κι αν νιώθω τα βλέμματά σας, την αποδοκιμασία ή την ανακούφισή σας, αν ζούσα με γνώμονα αυτά δεν θα μπορούσα να κουνηθώ», είχε δηλώσει η Eilish σε ένα video στο οποίο έβγαζε τα ρούχα της.

Πηγή κεντρικής: apimages.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved