Finneas: Το σοβαρό ατύχημα του αδερφού της Billie Eilish που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή

O 25χρονος στιχουργός έπεσε από το ηλεκτρικό του ποδήλατο ωστόσο στάθηκε τυχερός και απέφυγε τα χειρότερα.

Ο Finneas είναι το άτομο που κρύβεται πίσω από αρκετές επιτυχίες της αδερφής του, Billie Eilish. Ο 25χρονος στιχουργός και η νεαρή τραγουδίστρια είναι πολύ δεμένοι και συνεργάζονται εξαιρετικά. Πριν λίγα 24ωρα ο Finneas είχε ένα τρομακτικό ατύχημα κατά τη διάρκεια της βόλτας του με ηλεκτρικό ποδήλατο.

Το σοβαρό ατύχημα του Finneas

Την περασμένη εβδομάδα νεαρός καλλιτέχνης έπεσε ενώ οδηγούσε το ηλεκτρονικό του ποδήλατο και υπέστη κάταγμα κλείδας και αγκώνα. Ο 25χρονος μοιράστηκε μια ακτινογραφία του σε Instagram-story, η οποία έδειχνε ένα από τα κατάγματά του.

«Την περασμένη Παρασκευή, είχα τη χαρά να συντρίψω το ηλεκτρικό μου ποδήλατο, να πετάξω πάνω από το τιμόνι και να κατεδαφίσω εντελώς την κλείδα μου καθώς και να υποστώ ένα ακτινωτό κάταγμα κεφαλής στον δεξιό μου αγκώνα», έγραψε ο παραγωγός.

«Η σοβαρότητα της μετατόπισης της κλείδας μου σήμαινε ότι χρειάστηκα χειρουργική επέμβαση από την οποία αναρρώνω και αισθάνομαι υπέροχα!», πρόσθεσε ο Finneas.

finneas8

Η Billie Eilish και ο Finneas θα παρουσιάσουν το μεγαλύτερο event για την προστασία του πλανήτη

https://www.instagram.com/p/CkWsTdHvBvK

Λίγο αργότερα ο Finneas ευχαρίστησε τους γιατρούς του, την οικογένειά του και την κοπέλα του, Claudia Sulewski, «που τα παράτησε όλα για να τον φροντίσει, τη δεύτερη φορά που συνέβη αυτό». Οι αδελφός της Billie Eilish καθησύχασε τους θαυμαστές του ότι με «σκληρή δουλειά» θα μπορέσει να συνοδεύσει την τραγουδίστρια στο The Forum στη Νέα Υόρκη τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

«Όσο ανόητος κι αν ένιωθα μετά την πτώση, το συναίσθημα που κυριαρχεί είναι η ευγνωμοσύνη. Βλέπετε, δεν φορούσα κράνος. Μάθημα για πάντα», τόνισε ο Finneas.

Και πρόσθεσε: «Νιώθω τόσο τυχερός που είμαι ακόμα εδώ. Φροντίστε τον εαυτό σας, ευχαριστήστε το σώμα σας για όλα όσα κάνει για εσάς. Τα λέμε ξανά σύντομα».

Πηγή κεντρικής: finneas

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θα πρωταγωνιστήσει η Billie Eilish στο Euphoria; Τo tweet που ξεσήκωσε τους fans

Η Billie Eilish έδειξε τις φακίδες της στο Instagram και είναι ό,τι πιο cute έχουμε δει τελευταία

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved