Το prequel του Game of Thrones ξεκίνησε την παραγωγή - Δες τους ηθοποιούς

Δεν μπορούμε να κρύψουμε τον ενθουσιασμό μας και, για να είμαστε ειλικρινείς, δε θέλουμε κιόλας.

Περιττό να πούμε πόσο μας έχει λείψει το Game of Thrones. Μόλις τις προάλλες είχα βάλει μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές της σειράς και τις έβλεπα λες και ήταν η πρώτη φορά. Το συναίσθημα ήταν σχεδόν το ίδιο με τότε. Αυτό που κοιτούσα στην οθόνη του υπολογιστή και δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο καταπληκτική ήταν αυτή σειρά.

Μου έχει λείψει αυτό το συναίσθημα. Δεν υπάρχουν πολλές παραγωγές που θα στο δώσουν. Να σε κάνουν να ανυπομονείς για το κάθε επόμενο επεισόδιο και να μη σε νοιάζει ακόμα και να χάσεις τον ύπνο σου για να προλάβεις να το δεις.

Το GoT, λοιπόν, μπορεί να τελείωσε, αλλά ήδη πριν προβληθούν όλα τα επεισόδια γνωρίζαμε ότι θα υπήρχαν spin-offs. Το πρότζεκτ που εξαρχής πίστεψε πολύ η παραγωγή είναι το House of the Dragon, μία σειρά που θα εστιάσει στον διάσημο οίκο των Targaryens και τους δράκους τους.

Η σειρά πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022, δημιουργώντας τον ανάλογο ενθουσιασμό στο πιστό κοινό των ιστοριών του George R. R. Martin και μόλις τη Δευτέρα η επίσημη σελίδα του Game of Thrones ανακοίνωσε ότι η παραγωγή άρχισε με τους ηθοποιούς να κάθονται όλοι μαζί σε μία αίθουσα για την πατροπαράδοτη γνωριμία με το σενάριο και τους ρόλους τους. Τα δε γυρίσματα άρχισαν πριν μερικές ημέρες στην Κορνουάλη της Αγγλίας.

https://www.instagram.com/p/COIwwPjlmy6


Στη συνέχεια θα δεις και τους ηθοποιούς που κυκλοφόρησε ότι θα αναλάβουν τους βασικούς ρόλους.

https://www.instagram.com/p/CIrIc4CMwSh
https://www.instagram.com/p/CLLxQSmse_A

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved