Game of Thrones: Το νέο τρέιλερ της 8ης σεζόν είναι χειρότερο και από το φινάλε

Όσος καιρός και αν περάσει, η στενοχώρια μας παραμένει ίδια.

Δύσκολα μπορείς να το πιστέψεις, κι όμως, φέτος το Game of Thrones κλείνει 10 χρόνια από την προβολή του πρώτου επεισοδίου του. Κυρίως φαντάζει σαν ψέμα ότι τελείωσε. Ότι δεν περιμένουμε πια να πάει -συνήθως- Απρίλιος για να δούμε τα νέα επεισόδια της σειράς. Ότι οι συζητήσεις μας περί του σύμπαντος του George R. R. Martin έληξαν και ότι τώρα ο μόνος λόγος για τον οποίο αυτό το θέμα βρίσκεται στο επίκεντρο είναι πάνω στην αναμονή των prequels.

Σε κάθε περίπτωση, τα πράγματα είναι πολύ απλά με το Game of Thrones. Όσο και να μας απογοήτευσε η τελευταία σεζόν, δεν παύει να είναι η καλύτερη σειρά που έχει κυκλοφορήσει ποτέ στην τηλεόραση στο είδος της. Επικές μάχες, plot twists που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί χωρίς να έχει διαβάσει τα βιβλία, εικονικοί χαρακτήρες και ηθοποιοί στις καλύτερες ερμηνείες τους. Αυτό ήταν το GoT.

Με την επέτειο των 10 ετών από την προβολή του πρώτου επεισοδίου της σειράς -24 Απριλίου 2011-, το HBO αποφάσισε να κυκλοφορήσει νέα τρέιλερ για την κάθε σεζόν ξεχωριστά. Και εκεί που σκεφτόμασταν ότι ό,τι ήταν να δούμε το είδαμε, ξεπροβάλλει αυτό της 8ης σεζόν.



Ειλικρινά, όσο και να λατρεύουμε τα πάντα σχετικά με το GoT, αυτό που συνέβη στην τελευταία σεζόν ήταν αδιανόητο. Και τώρα η παραγωγή είπε να το αποτυπώσει και σε ένα τρέιλερ. Μιλάμε για δύο καθαρά εμπορικά λεπτά, καμία σχέση με το βάθος των προηγούμενων σεζόν που, όμως, ταιριάζουν πολύ στη γενικότερη αίσθηση που μας άφησε το φινάλε της σειράς.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved