The Mandalorian: Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ της δεύτερης σεζόν

Μετράμε αντίστροφα. Το Baby Yoda επιστρέφει!

Όταν κυκλοφόρησε η πρώτη σεζόν του The Mandalorian, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί το μέγεθος της επιτυχίας που θα είχε. Σίγουρα, η δημοφιλία των Star Wars ακόμα και δεκαετίες μετά την εμφάνισή τους στον κινηματογράφο αποτελούσε έναν δείκτη, αλλά η νέα παραγωγή της Disney κατάφερε κάτι άλλο. Να κάνει fans ακόμα και αυτούς που δεν ήταν πριν.

Έχει φρέσκο σενάριο, αγαπημένη βάση, τέλειο cast και νέες προσθήκες που μας κάνουν να ανυπομονούμε να δούμε τι έχει να τους φέρει το μέλλον στη συνέχεια. Να ανοίξουμε το θέμα Baby Yoda; Αυτή η ύπαρξη είναι κάτι το μοναδικό. Μπορεί να μην έχει καμία σχέση με τη γλυκιά κι αθώα του εμφάνιση, αφού ενεργειακά είναι υπερόπλο, αλλά είναι αξιολάτρευτος.

Εν πάση περιπτώσει και για μην υμνούμε τον έρωτά μας για το The Kid ακατάπαυστα, η Disney μοιράστηκε με όλους τους πιστούς θεατές το τρέιλερ της δεύτερης σεζόν, η οποία αισίως έρχεται σε κάτι παραπάνω από έναν μήνα (σ.σ. 30 Οκτωβρίου).

Στο πολύ σύντομο κλιπ, είδαμε τον Mando aka Pedro Pascal να έχει επιδοθεί για μία ακόμα φορά στα ταξίδια του, συνεχιζόμενα εμπλεγμένος με το Baby Yoda και το τι πρέπει να κάνει τελικά με αυτό. Τα πλάνα θέλουν μπόλικες μάχες, οπότε this is the way.

Δες τους στη συνέχεια.


© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved