Αυτή είναι η καλύτερη τηλεοπτική σειρά του 21ου αιώνα

Δε θα μπορούσαμε να συμφωνούμε περισσότερο

Οι τηλεοπτικές σειρές είναι ό,τι καλύτερο έχει υπάρξει ποτέ στον χώρο της υποκριτικής. Τα έχουμε πει πολλές φορές αυτά. Δεν αρνούμαστε σε καμία περίπτωση την αγάπη μας για τις καλές ταινίες, όμως, στη σειρά τα πράγματα είναι διαφορετικά. Είναι συνεχόμενα, έχουν μία ροή. Δε θα δεις δύο ώρες ένα story και μετά από λίγο θα αποσυνδεθείς, γιατί και sequel να κυκλοφορήσει, αυτό θα είναι κάποια χρόνια μετά. Θα βλέπεις επεισόδιο κάθε εβδομάδα και θα γνωρίζεις όλο και καλύτερα τον κάθε χαρακτήρα. Από ένα σημείο και μετά, θα σου φαίνεται περίεργο να μην έχεις να δεις επεισόδιο όταν, για παράδειγμα, έχει γίνει το season ή το mid-season finale.

Όλοι μας θα δούμε κάποια σειρά, λοιπόν, μέσα στην εβδομάδα, ενδεχομένως και παραπάνω από μία και τα τελευταία χρόνια, ομολογουμένως, έχουμε δει παραγωγές που έχουν αφήσει ιστορία. Το Digital Spy, λοιπόν, αποφάσισε να κάνει μία ψηφοφορία, στην οποία οι fans να ψηφίσουν και να αναδείξουν ποια είναι η καλύτερη σειρά του 21ου αιώνα μέσα από 100 επιλογές.

Το αποτέλεσμα λογικά δε θα σε ξαφνιάσει και εμείς εδώ δε θα μπορούσαμε να συμφωνούμε περισσότερο με την εν λόγω επιλογή, αφού μιλάμε για το Game of Thrones.



Η σειρά ήταν ένα έπος για 7 σεζόν -πολύ εσκεμμένα βγάζουμε την 8η απέξω- και μας έδωσε ένα πακέτο με εξαιρετικά πράγματα που δεν μπορούσαμε πολλές φορές να βρούμε ούτε χωριστά αλλού. Το άψογα δεμένο cast, η εθιστική πλοκή του George R.R. Martin, τα ειδικά εφέ που έμοιαζαν λες και ήταν η πραγματικότητα, οι θάνατοι πολύ βασικών πρωταγωνιστών, οι εκπλήξεις. Η λίστα δεν έχει τελειωμό.

Οπότε, η έκβαση του αποτελέσματος ήταν μάλλον αναμενόμενη και δίκαιη. Μπράβο στο GoT!

Να πούμε, βέβαια, ότι στην αντίστοιχη ψηφοφορία του LADbible, πρώτο για λίγο, ξεπερνώντας το GOT, ήρθε το Breaking Bad.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved