5 ρομαντικές ταινίες που βλέπαμε στην εφηβεία μας και έκαναν την καρδιά μας να χτυπάει δυνατά

5 ρομαντικές ταινίες που θα σε κάνουν να σκέφτεσαι το crush σου NON STOP. Χαρτομάντηλα να πάρεις!

Οι παιδικοί έρωτες είχαν κάτι το μαγικό! Ήταν αθώοι, γεμάτοι ενθουσιασμό, τρέλα και μας δημιουργούσαν όμορφα συναισθήματα. Ακόμη και το παντζάρι που γινόσουν από ντροπή κάθε φορά που έβλεπες το crush σου ή όταν σου μίλαγε και γέλαγες σιγανά με τις φίλες σου, είναι κάτι που θα θυμάσαι και θα «σκάει» ένα χαμόγελο στα χείλη σου.

Η αλήθεια είναι ότι στην εφηβεία είσαι πιο ευάλωτη στο να ερωτευτείς. Και η παραμικρή λεπτομέρεια, που έχει να κάνει με το crush φυσικά, θα κάνει την καρδιά σου να φτερουγίζει από ενθουσιασμό ή και μόνο που το βλέπεις αρκεί για να το νιώσεις.

Nostalgia: 11 κινούμενα σχέδια που δεν έχανες με τίποτα όταν ήσουν μικρή

Ανεξάρτητα από το αγόρι που σου άρεσε στο σχολείο, όλες έχουμε μια αγαπημένη, ρομαντική ταινία που κάθε φορά που την βλέπαμε σκεφτόμασταν…αυτόν. Έτσι σήμερα, θα πάμε να τις θυμηθούμε και σου έχω 5 ρομαντικές ταινίες που θα κάνουν την καρδιά σου να φτερουγίσει ξανά!

A Cinderella Story


Αυτή η ταινία είναι για κάθε εσωστρεφή κορίτσι που είχε έρωτα με τον δημοφιλή του σχολείου! Ειδικά, αν ο δημοφιλής ήταν τόσο hot και ωραίος όσο ο August Ames. Ένα δάκρυ κυλάει κάθε φορά που παρακολουθώ τη σκηνή που αφήνει τον εξαιρετικά σημαντικό ποδοσφαιρικό του αγώνα και τρέχει στο κορίτσι για να τη φιλήσει.

The Princess Diaries

Όταν βγήκε αυτή η ταινία, κάθε κορίτσι ήθελε να γίνει πριγκίπισσα! Δηλαδή, ποια δεν θέλει τις τουαλέτες και τις τιάρες! Είχες ποτέ κάποιο ενδιαφέρον για τον χαριτωμένο αδερφό του καλύτερού σου φίλου; Αν ναι, τότε θα σχετίζεσαι απόλυτα με το χαριτωμένο ειδύλλιο της Mia και του Michael. Ακόμη και αφού γίνει πριγκίπισσα, δεν ξεχνά όλες τις φορές που ο Michael την έβλεπε για το ποια πραγματικά ήταν και όχι για το πώς έμοιαζε. So cute!

13 Going On 30


Η Jennifer Garner υποδύεται τον ρόλο ενός ανίδεου 13χρονου εαυτού που ξυπνά στο 30χρονο σώμα της για…μια μέρα! Συνειδητοποιεί ότι λόγω της επιθυμίας της να είναι δημοφιλής όσο μεγαλώνει, έχασε τον καλύτερό της φίλο, τον Mat, τον οποίο υποδύεται ο Mark Ruffalo. Αυτή η ταινία θα σε κάνει να αντιληφθείς την αξία της φιλίας και το πόσο σημαντικό είναι να μην ξεχάσεις τους αληθινούς σου φίλους για…τους popular.

The First Time

Τόσο το αγόρι όσο και το κορίτσι συναντιούνται τυχαία και έχουν απίστευτη χημεία μεταξύ τους που αυτό τους κάνει να συνειδητοποιούν πώς είναι να ερωτεύεσαι για πρώτη φορά.

Wild Child


Στην εφηβεία περνάς και την φάση που επαναστατείς αλλά αργά ή γρήγορα τρως τα μούτρα σου. Αυτή είναι η ιστορία ενός κοριτσιού που στέλνεται σε ένα οικοτροφείο επειδή είναι ταραχοποιός. Ερωτεύεται τον γιο της διευθύντριας, κάτι που δεν επιτρέπεται αυστηρά. Γιατί πρέπει πάντα να θέλουμε αυτό που είναι απαγορευμένο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Food lovers: 10 Instagram captions για τις φωτογραφίες με πίτσα, brunch και κάθε είδους φαγητό

Τι σημαίνουν οι φωτογραφίες που είδες από τη NASA

© 2018-2023 Teen.queen.gr - All rights reserved