Η αποκάλυψη για το τρέιλερ του Batman που κανείς δεν περίμενε

Μία ωραία λεπτομέρεια από την πλευρά του δημιουργού.

Κανείς δεν ξέρει πώς θα είναι η νέα ταινία του Batman. Πρόκειται σαφώς για έναν πολύ εικονικό χαρακτήρα που έχει συγκεντρώσει μεγάλο κοινό όλα αυτά τα χρόνια, οπότε μια πιο αυστηρή κριτική από το κοινό είναι αναμενόμενη, όμως, εδώ υπάρχει κι ένα άλλο πρόβλημα: Christopher Nolan.

Αν είσαι φαν του ήρωα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις δει τις ταινίες του σκηνοθέτη. Μιλάμε για μία τριλογία που όχι μόνο αποτέλεσε εξαιρετική προσθήκη στον κινηματογράφο λόγω της ποιότητας που έφερε στον χώρο, αλλά έδωσε και μία εντελώς διαφορετική παρουσίαση του χαρακτήρα. Έγινε ξαφνικά άνθρωπος της διπλανής πόρτας, ο καθένας από εμάς, και όχι ένας απρόσιτος ήρωας που το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να παρακολουθείς.

Μετά την κυκλοφορία του τρέιλερ της νέας ταινία του Matt Reeves, τα συναισθήματα είναι μάλλον ανάμεικτα. Ειδικά στο τελευταίο πλάνο που είχε ο Robert Pattinson, δε μας έπεισε ότι μπορεί να βγάλει τον σκοτεινό αέρα που χρειάζεται ο Bruce Wayne, ωστόσο μέχρι να δούμε την ταινία, λίγα μπορούμε να ξέρουμε πραγματικά.



Ο Jeffrey Wright, που υποδύεται τον Jim Gordon, αποκάλυψε κάτι για το τρέιλερ, στο οποίο σίγουρα δε θα πήγαινε ο νους μας. Όλες οι εικόνες που είδαμε ήταν πραγματικές και δεν υπήρχε καθόλου CGI, δηλαδή επεξεργασία με υπολογιστές.

«Δεν υπάρχει ούτε μία εικόνα με CGI σε όλο αυτό. Είναι όλο φωτογραφημένο. Αυτά ήταν πράγματα που ο Greig Fraser φώτιζε και ο Matt σκηνοθετούσε»

Αυτό, πάντως, είναι εξαιρετική λεπτομέρεια. Συνήθως, οι ταινίες όλο και κάπου θα χρειαστούν επίκληση της τεχνολογίας. Για να γίνει μία σκηνή πιο εντυπωσιακή, για παράδειγμα, και να μείνει στο κοινό. Το να βρίσκεις έναν τρόπο να το καταφέρεις μόνος σου, είναι άξιο θαυμασμού.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved