Η Marseux μεταμορφώθηκε σε «WITCH» στην πιο λαμπερή απονομή χρυσών και πλατινένιων δίσκων

Όλα όσα έγιναν στη λαμπερή απονομή χρυσών και πλατινένιων δίσκων της 22χρονης pop star.

Η Marseaux είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο fresh και αυθεντικά κορίτσια της εγχώριας μουσικής σκηνής. Στα 22 της χρόνια η νεαρή τραγουδίστρια έχει καταφέρει να αναπτύξει το δικό της κοινό που τη στηρίζει έμπρακτα σε κάθε βήμα και διασκεδάζει με τις επιτυχίες της.

Από τις συμπράξεις με Έλενα Παπαρίζου, Stavento και SNIK, και την παρουσία της στο Billboard της Times Square, μέχρι το χρυσό album «Chica» και την πρόσφατη βράβευση της στα MAD VMA, η chica της καρδιάς μας δεν σταματά να γεννά επιτυχίες και να ανεβάζει ακόμη περισσότερο τον πήχη για τις μελλοντικές καλλιτεχνικές της αναζητήσεις.

https://www.instagram.com/p/CzoQvaus80x/

Εδώ και λίγες εβδομάδες η Marseux μεταμορφώθηκε στην πιο γλυκιά μάγισσα και παρουσιάζει το νέο studio album της με τίτλο «WITCH». Το νέο album της χαρισματικής Marseaux μόλις κυκλοφόρησε από τη Minos EMI, a Universal Music Company, και αναμένεται να την εκτοξεύσει ξανά στην κορυφή του pop μουσικού στερεώματος με 10 τραγούδια που ακούγονται μόνο στο repeat.

Η Marseaux επιστρέφει ως «μάγισσα» στον πιο ολοκληρωμένο δίσκο που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα

Στον δίσκο θα συναντήσετε τα ήδη γνωστά «Ξανά» & «Νιώσε» που κυκλοφόρησαν μέσα στη χρονιά, το viral TikTok hit «Μαύρο Καρέ Κοντό» καθώς και την πρόσφατη ραδιοφωνική επιτυχία «Ξεχνάς», η οποία συνοδεύεται από ένα εξαιρετικό βίντεο κλιπ που μόλις κυκλοφόρησε στο YouTube σε σκηνοθεσία του Solmeister – ο οποίος υπογράφει στιχουργικά και μουσικά ολόκληρο το LP. Ακόμα, το bitchy pop «Bootycall», το ατμοσφαιρικό «Εδέμ», το girl anthem «Πριγκίπισσες», το ερωτικό «Safe» με τους Monsters, Brando & Solmeister, το εσωστρεφές «Γιατί Μου Το Χάλασες» και το νοσταλγικό «Αερόσακος» συμπληρώνουν το παζλ του πιο ολοκληρωμένου δίσκου που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα η Marseaux.

H Marseux μεταμορφώθηκε σε «WITCH» στην πιο λαμπερή απονομή χρυσών και πλατινένιων δίσκων

Το βράδυ της Πέμπτης (30/11) η Marseux προσκάλεσε συνεργάτες, φίλους και άτομα από τον καλλιτεχνικό χώρο για να γιορτάσουν την απονομή χρυσών και πλατινένιων δίσκων της σε ένα πάρτυ με δροσιστικά cocktails, μουσική και χορό.

marseux10.jpg

Λίγο μετά τις 8 το βράδυ αγαπημένοι φίλοι της τραγουδίστριας (Αναστασία, Fipster, Γιάννης Κατινάκης, Mente Fuerte, Τάμτα, Ρενέ Στυλιαρά κ.ά), θαυμαστές, δημοσιογράφοι και συνεργάτες έδωσαν το παρών στο rooftop γνωστού ξενοδοχείου της Αθήνας για να τιμήσουν την 22χρονη pop star.

Την βραδιά παρουσίασε ο stand-up κωμικός, ραδιοφωνικός παραγωγός και στενός φίλος της Marseaux Γιάννης Κατινάκης, ο οποίος έδωσε με μοναδικό τρόπο τον παλμό στην εκδήλωση. Λίγο αργότερα παρέδωσε την σκυτάλη στην διευθύνουσα σύμβουλο της Minos EMI / Universal κα. Μαργαρίτα Μάτσα, η οποία μίλησε με τα πιο θερμά λόγια αρχικά για τον Solmeister -τον «εγκέφαλο» που κρύβεται πίσω από το success project της Marseaux και των WNC-, και έπειτα για το «φαινόμενο» Marseaux, την καλλιτέχνιδα που τα τελευταία χρόνια σημειώνει back-to-back επιτυχίες διατηρώντας τον αυθορμητισμό της και το young blood της ηλικίας της.

Τον λόγο πήραν τόσο η Marseaux όσο και ο Solmeister ευχαριστώντας την οικογένεια της Minos EMI / Universal για την εμπιστοσύνη τους στην κοινή τους πορεία, τους συνεργάτες τους καθώς και τον κόσμο που έδωσε το παρόν στην τιμητική αυτή βραδιά. Λίγη ώρα μετά ακολούθησε η απονομή για τις χρυσές πωλήσεις του album “Chica”, τα πλατινένια singles «Βότκα Βύσσινο» & «Το Μεγαλύτερό Μου Λάθος» και τα χρυσά singles «Αν Το Λες Αγάπη Αυτό», «Τελειώσαμε», «Πρέπει Να Φύγει» & «Ξανά» καθώς και ένα εκρηκτικό mini live performance της Marseaux.

Τι είπε η Marseux αποκλειστικά στο TeenQueen.gr

Λίγο μετά την απονομή των χρυσών και πλατινένιων δίσκων της η Marseux μίλησε στο TeenQueen.gr αποκαλύπτοντάς μας τα συναισθήματά της για τη λαμπερή βραδιά αλλά και τα τραγούδια που ξεχωρίζει από το νέο της δίσκο.

Απόλαυσέ την στο βίντεο που ακολουθεί.

https://www.instagram.com/reel/C0SjYbZCoWi/

Πηγή κεντρικής: marseux.wnc

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved