Η Αναστασία είναι η απόδειξη πως τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα αρκεί να το θες πολύ

Δεν έγινε μόνο διπλά πλατινένιο το album της με τίτλο «Ευχή» αλλά και το νέο της single «Σημάδι» βρίσκεται γι’ αυτήν την εβδομάδα στο Νο1 τουOfficial Airplay Chart.

Μπορεί να γνωρίσαμε την Αναστασία μέσα από το Tik Tok με την επιτυχία της «Αμαρτίες», όμως η ίδια έδειξε από την αρχή πως εδώ ένα αστέρι γεννιέται. Κάπως έτσι, οι εκτιμήσεις όσων την λάτρεψαν στο πρώτο της τραγούδι, δεν έπεσαν «έξω» κι έτσι κάθε τραγούδι που κυκλοφορεί η νεαρή τραγουδίστρια γίνεται επιτυχία.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ότι πέρα από το πρώτο της προσωπικό album με τίτλο «Ευχή» - ο οποίος έγινε διπλά πλατινένιος - το single της «Σημάδι» μέσα από τον ίδιο δίσκο βρίσκεται γι’ αυτήν την εβδομάδα στο Νο1 του Official Airplay Chart by Mediainspector.

Anastasia - 1

Το διπλά πλατινένιο hit της Αναστασίας απολαύσαμε για πρώτη φορά τον περασμένο Ιούνιο μαζί με την κυκλοφορία του πρώτου ολοκληρωμένου album της, και σήμερα βρίσκεται στην κορυφή των charts. Πρόκειται μάλιστα για το 3ο κατά σειρά No1 hit της Αναστασίας στο ραδιοφωνικό airplay μέσα σε 1μιση χρόνο, μετά τις «Αμαρτίες» και το «Μυστικό» που χτύπησαν επίσης πρωτιά.

Το «Σημάδι» σε στίχους & μουσική του Γιώργου Καλογεράκου που κυκλοφορεί από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Companyμετράει πάνω από 8,5 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και 6,5 εκατομμύρια streams στο Spotify, ενώ βρέθηκε και στο Νο1 των YouTube trends με το music video του τραγουδιού που γυρίστηκε εξ’ ολοκλήρου στη Νέα Υόρκη.

Σε λίγες μέρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί και το πρώτο της sold out live & απονομή στην Αθήνα, και πιο συγκεκριμένα στο Christmas Theater στις 2 Νοεμβρίου σε ένα μοναδικό event powered by Dust+Cream.

Anastasia.png

Πώς αισθάνεται η Αναστασία για τη μεγάλη επιτυχία της;

Η Αναστασία έχει αναφερθεί σε συνέντευξή της για το πώς ένιωσε μετά την πρώτη επιτυχία της, λέγοντας στο Κοσμοράδιο 95,1 και τον Τάσο Ριζόπουλο: «Δεν ξέρω πως θα το αντιμετώπιζε κάποιο άλλο κορίτσι της ηλικίας μου, εγώ ξέρω ότι για εμένα δεν έχει αλλάξει κάτι ουσιαστικά. Είμαι η ίδια Αναστασία, που ήμουν πριν από τις «Αμαρτίες». Έχουν αλλάξει κάποια πράγματα προς το καλύτερο και κάνω αυτό που αγαπώ. Στην αρχή έλεγα ότι ο κόσμος μπορεί να μη με αναγνωρίζει παρά την επιτυχία του τραγουδιού ή να ντρέπεται να έρθει και να μου μιλήσει. Όταν βγαίνω, με σταματούν πολλοί στο δρόμο».

Παράλληλα συμπλήρωσε: «Για τους γονείς μου όποια δουλειά κι αν κάνω, είμαι το παιδί τους για εκείνους. Θέλουν να είμαι χαρούμενη και δεν μπήκαν ποτέ εμπόδιο στα όνειρά μου. Σίγουρα φοβούνται αλλά ξέρουν ότι είμαι με ανθρώπους που με αγαπούν και τους εμπιστεύονται».

https://www.instagram.com/p/Cv7udnzs0ml/

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved